Recenzie: Two Lies – Jamison x Maria Lynn

Recenzie: Two Lies - Jamison x Maria Lynn

Iubirea este uneori o chestiune complicată. Nu toți putem avea un final fericit ca personajele din filmele noastre favorite. A avea sentimente romantice pentru un prieten apropiat poate merge în două feluri. Pe de o parte, vrei să le spui cum te simți. În definitiv, există o șansă ca și ei să simtă la fel, ceea ce ar putea aprofunda conexiunea și ar face-o mai semnificativă. Pe de altă parte, ai putea amâna dezvăluirea sentimentelor tale adevărate din frica de a distruge relația complet. În a doua lor colaborare, „Two Lies”, Jamison și Maria Lynn se unesc pentru a crea o piesă pop/punk perfect amestecată despre o persoană care își face curajul să-și dezvăluie sentimentele romantice pentru unul dintre prietenii săi.

Instrumentația piesei m-a surprins într-un mod plăcut. Primele versuri încep cu o chitară lentă în timp ce Lynn reflectă asupra sentimentelor pe care le are. Produsă de Jamison și Zach Golden, am crezut că muzica funcționează bine pentru că tonul se potrivește bătăliei interne descrise în versuri. Adică, Lynn decide dacă ar trebui să-i spună prietenului ei cum se simte cu adevărat față de el. Muzica burstuieste în corul în momentul când Lynn își face în sfârșit curaj. Prin intermediul unei chitare și a tobelor, ea declară „Vreau să distrug prietenia, dragule”. Jamison a co-scris piesa cu Anna Kline și versurile ei fac o treabă excelentă în a povesti această poveste. Mai specific, mi-a plăcut cum se desfășoară. Ea folosește versurile pentru a exprima frică și ezitare. Apoi, respinge tot ceea ce intră în cor.

Împreună, Jamison și Maria Lynn sunt un duo puternic, deoarece piesele lor au adunat peste 35 de milioane de stream-uri în total. Dacă vrei să-i mai asculți, ascultă prima lor piesă, „Phone Sex”. Reflectează asupra unei despărțiri și a libertății de a fi singur. Amândoi artiștii au avut succes și individual. Jamison este un cântăreț/compozitor din Nashville TN care lucrează cu artiști locali și internaționali și a adunat peste 2 milioane de stream-uri. Maria Lynn este, de asemenea, o muziciană de succes. Piesele sincere despre viață au captivat ascultătorii, primind peste 39 de milioane de stream-uri. Mi-a plăcut foarte mult „Two Lies” și sunt încântat să văd ce vor mai inventa în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți