Recenzie: UFO – Stacey Kelleher

Recenzie: UFO - Stacey Kelleher

Uneori lucrurile par prea bune ca să fie adevărate. Este aproape ca și cum ai visa și trebuie să te înțepi pentru a te asigura că ești treaz. Stacey Kelleher ilustrează acest lucru în noul său single, „UFO”. Piesa se adâncește în sentimentul intoxicant de a fi într-o relație care pare prea bună pentru a fi adevărată. Este ușor să te îndrăgostești rapid într-o relație care pare perfectă, dar în această eră a întâlnirilor moderne, acest lucru poate fi înfricoșător. Kelleher abordează într-un mod sincru problemele întâlnirilor moderne, incorporând versuri precum „Pot să am încredere în tine?”. Este greu să ai încredere în relațiile noi având în vedere starea întâlnirilor de astăzi, ceva cu care Kelleher se confruntă cu o onestitate care poate fi resimțită de oricine.

Într-o manieră ușoară și plină de delicatețe, Stacey Kelleher exprimă sentimentele de nesiguranță într-o relație care este aproape prea perfectă și plină de fericire. „UFO” prezintă o peisagistică sonoră etereală, evidențiind interjecțiile de pedala otelului și armonizările vocale bogate. Peisajul sonor al piesei amintește de atmosfera pe care ai auzi-o într-o melodie a lui Kacey Musgraves sau Lennon Stella. „UFO” este o piesă mai liniștită, având un ritm mai lent și un material melodic delicat. Vocalele dulci și șoptite ale lui Kelleher sunt perfecte pentru a transmite nesiguranța de a te îndrăgosti în scena întâlnirilor moderne – un sunet atât de dulce încât va fi dragoste la prima audiție atunci când o vei auzi.

Stacey Kelleher, un impresionant artist indie pop cu sediul în Nashville, este o forță de luat în seamă. Această stea în ascensiune este o cântăreață, compozitoare și multi-instrumentist talentată, cunoscută pentru muzica ei sinceră și vulnerabilă. Folosind scrisul de cântece ca o metodă de navigare prin înălțimile și adâncimile vieții, Kelleher este inspirată de artiști precum Holly Humberstone, Halsey, Dua Lipa, LANY, Lennon Stella și Phoebe Bridges. Oferecând o privire autentică asupra vieții sale, Kelleher scrie despre relațiile sale pline de amintiri. Unele dintre lansările sale populare includ „Thing of the Past,” „ILY & I Can’t Say It,” „Worst Case Scenario,” și „Overcommitted.” Ultimele lansări ale lui Kelleher combină beat-uri electro-pop, melodii visătoare și versuri fără reținere pentru a crea o experiență auditivă de neuitat.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți