Recenzie: Uncool Kids – NLM

Recenzie: Uncool Kids - NLM

Pop-Punkul nu va muri niciodată. Atâta timp cât trupe precum NLM continuă să facă muzică pentru cei dintre noi fără voce. Pop-punkul a fost întotdeauna o comunitate pentru cei care știu că nu sunt ca toți ceilalți. Genul este un refugiu pentru copiii nepopulari și „ciudați”, iar NLM consideră că asta este cel mai tare lucru. Noua lor piesă, Uncool Kids, este un imn pentru cei nepopulari. Un cântec care sărbătorește în același timp a fi necool și creează o comunitate pentru toți copiii nepopulari să facă parte din ea. NLM recunoaște că fiecare persoană este unică și face o declarație în acest sens prin această piesă.

Pop-Punkul a fost întotdeauna o voce pentru oameni. Trupe precum Yellowcard și Neck Deep au scris piese care sărbătoresc diferența. NLM nu face excepție, intrând în competiție și lansând un cântec care folosește ritmuri rapide de baterie și chitare strălucitoare pentru a semnaliza o strigăt de luptă pentru copiii care nu se încadrează. Această piesă execute perfect sunetul pop-punk cu texturile sale ușoare și distractive și cuvintele vocilor ușor distorsionate. Versurile au fost făcute să fie strigate întreaga lungime a piesei. Cântecul este perfect pentru a călători cu prietenii și a te bucura de el în această vară. Prinși într-un strigăt de raliu, NLM face ca a fi necool să fie cool.

NLM este o trupă de pop-punk din Minneapolis. Muzica lor are influențe directe de la marii maestri ai pop-punk-ului, cum ar fi Blink-182 și Magnolia Park, dar merg mai departe. Fiecare piesă pe care o lansează are un sunet distinct și unic pentru ei. Ei doresc ca muzica lor să transmită ceva mai mult decât sunetul și și-au bazat muzica pe aceasta idee. Oferă speranță oricui se bucură de muzica lor și cred că fiecare persoană este valoroasă indiferent de opinia celorlalți. NLM este un spațiu sigur pentru toată lumea. Ei fac muzică care face ca fiecare să se simtă binevenit, cu fiecare acord!”

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți