Recenzie: Undercover Lover – Fior

Recenzie: Undercover Lover - Fior

„Undercover Lover” de Fior și produsă de Scott Storch este o melodie pop elegantă și captivantă. Această piesă captivantă te va face să cânți și să apesi butonul de redare în mod automat; este frumoasă. Vocea mai adâncă a lui Fior este de nelipsit; vocea ei sună atât de lin și curat. Producția acestei piese merită menționată; Scott Storch a făcut o treabă fantastică aducând această melodie la viață. Textul este simplu și inteligent, perfect pentru o melodie pe care să te simți bine ascultând în mașină cu geamurile coborâte și prietenii tăi preferați în întreaga lume.

Această melodie îmi aduce aminte de perioada de la începutul până la mijlocul anilor 2010 în cel mai bun mod posibil. Ascultând această piesă, am fost aproape amintit de The 1975. „Undercover Lover” povestește despre o relație care trebuie să fie furtunoasă și secretă. Când treci pe lângă ei, nici măcar nu poți arunca o privire, dar când sunteți singuri împreună, îți amintești că ei știu fiecare centimetru al tău. În ciuda faptului că este un secret, legătura voastră este incredibil de puternică și rezistentă. Relația furtunoasă este versatilă și puternică nu doar datorită componentei sexuale.

Artistul în ascensiune Fior, cu sediul în Miami, Florida, atrage deja atenția. Tânăra cântăreață și compozitoare a atras atenția producătorului popular Scott Storch, care a lucrat cu nume sonore precum Beyonce, Christina Aguilera și Dr. Dre. Artistul în ascensiune a fost numit unul dintre „Artiștii Emergenți de Urmarit” de către People, o performanță foarte impresionantă. Fior postează detalii de personalitate împreună cu piesele ei pe Instagram, fiind foarte mândră de semnul ei astral, care este Taur, apropo!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți