Recenzie: Understood – Eva Westphal

Recenzie: Understood - Eva Westphal

Recenzie: „Understood” – Eva Westphal

Fotograf: Jane Mok

Te-ai simțit vreodată neînțeles? Eva Westphal descrie sentimentul de a fi diferită și discută presiunea societală pe care a simțit-o pentru a se integra. Cu toate acestea, muziciana simte că și-a găsit locul în lume datorită partenerului său. Westphal continuă afirmând că nicio altă persoană nu a reușit niciodată să o înțeleagă complet. Această acceptare nou descoperită îi oferă vocalistei o senzație de confort în propria persoană și în lume, unde înainte se simțea respinsă. Prin intermediul single-ului, cântăreața reușește să descrie sentimentul comun de a fi înțeleasă greșit de ceilalți cu o voce incredibilă și cu o chitară liniștită care susține mesajul său.

„Understood” începe cu o chitară relaxantă și vocea calmantă a Evei. Pe parcursul cântecului, cântăreața are un ton lin și controlat care creează o senzație divină în peisajul sonor. Single-ul este în principal bazat pe chitară și voce, care se completează spectaculos și creează o atmosferă senină. Un moment care se evidențiază este puntea. În punte, cântăreața își suprapune vocile și repetă „Nimeni nu m-a înțeles // Până când te-am întâlnit”. Această parte are o vibrație dreamlike și estompată care amplifică single-ul. Piesa se încheie cu un refren final și o singură notă acordată din chitară. În ansamblu, acesta este un cântec calm și pașnic pe care trebuie să-l adăugați la următoarea voastră listă de redare.

Eva Westphal este o cântăreață-compozitoare din New York. Această artistă este inspirată de muzicieni precum Stevie Nicks, Brandi Carlile și Taylor Swift, în special albumul său „Folklore”. Cântăreața a primit elogii pentru muzica sa, fiind numită „un nume de urmărit” de alte publicații și de starul Alicia Keys. Westphal a început să lanseze muzică în octombrie 2018, prima sa piesă fiind intitulată „Rain”. Din momentul lansării sale inițiale, vocalista a scos mai multe single-uri și un EP intitulat „Beautiful Little Life”. Călătoria sa muzicală a condus-o pe compozitoare să concerteze în locuri faimoase precum Mercury Lounge, PIANOS, The Bitter End și The Delancey.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți