Recenzie: unhappier – laye

Recenzie: unhappier - laye

Artista alt-pop laye a lansat cel mai recent single al său, „unhappier”, pe 14 iulie 2021. Peisajul sonor mai întunecat însoțește versuri pline de forță, creând sentimente de amărăciune, decepție și iubire. În esență, „unhappier” este o himnă a despărțirii despre a vedea persoana pe care o iubeai mergând mai departe. Dar se distinge prin interpretarea muzicală în direct, vocea seducătoare a lui laye și versurile pop puternice. Ea se adâncește în latura întunecată a muzicii pop pentru a evidenția emoțiile mai întunecate care înconjoară durerea sa de inimă: gelozie, răutate și suferință. Este un cântec care pare sincer și autentic. Dacă ești fan pop și muzică alternativă, cel mai nou single al lui laye merită să-l asculți.

Piesa începe cu o introducere grea de chitară care duce către primul vers, în care vocea emoțională a lui laye strălucește. Apoi, ea își canalizează sentimentele de gelozie și decepție într-un refren despre dorința ca persoana pe care o iubea să nu fie la fel de fericită cu noua persoană pe care a găsit-o. Ea descrie acest lucru cu versuri puternice precum „Când scântei se învârtesc, sper că arde / Sper să fii mai nefericit”. Aici, laye nu se inhibă să-și exprime emoțiile. Ea își propune să le arate ascultătorilor universalitatea nefericirii după o despărțire. Nu suntem singuri în aceste emoții. Emoțiile noastre sunt valabile.

Cântăreața și compozitoarea laye s-a născut și a crescut în Montreal. Ea a creat o estetică pop și gotică și se adâncește în aspectele întunecate ale muzicii indie pop. Ea și-a lansat albumul de debut, „lonesome”, în 2019. Pe Spotify, a ajuns la peste 130.000 de ascultători lunar și peste 3 milioane de audieri la melodiile sale. „unhappier” este al treilea ei single din 2023, după „touching myself” și „blue”. Muzica ei este vibrantă, sinceră și bine realizată. Abia aștept să văd ce va lansa în viitor. De asemenea, puteți să o urmăriți pe laye și muzica ei făcând clic pe linkurile către conturile sale de social media de mai jos și urmărind-o.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți