Recenzie: Upstairs -Sydne Strauss

Recenzie: Upstairs -Sydne Strauss

A fi tânăr înseamnă a face ceea ce îți dorești, iar Sydne Strauss face exact acest lucru în piesa sa „Upstairs”. Această melodie de dans pop sexy emană încredere. Influentele hyper-pop din această piesă o fac potrivită pentru club. Creează o atmosferă care te face să te simți ca la o petrecere plină de lume. Muzica în surdină bate, iar singurul lucru care contează este persoana cu care tocmai ai încuviințat privirea.

Bass-ul puternic și producția tehnică a acestei melodii o fac ușor de dansat. Sydne este talentată în producție și îmbină bass-ul distorsionat și puternic cu aplauze și un joc distorsionat al chitarei, care se potrivesc perfect cu vocile captivante ale ei. Vocea ei este moale și plăcută, dar senzuală, menținandu-se în vibe-ul melodiei. Alegerile sale de versuri fac ca „Upstairs” să fie nu doar extrem de captivantă, ci și ușor de dansat. „Nu am vrut să te privesc // dar nu-mi pasă de asta // poți să vii să mă întâlnești sus” este o versuri din refren care rezumă complet întregul vibe într-o singură linie captivantă dar intensă. Sydne recunoaște disconfortul pe care îl provoacă persoanei iubite, dar este și foarte clar că aceasta este persoana pe care o dorește. Piesa se încheie prin dispariția ușoară a instrumentației și prin vocile enigmative ale lui Sydne de la punte.

Sydne Strauss este o cântăreață, compozitoare și producătoare de origine taiwaneză-americană. Ea a fost mereu implicată în muzică într-un fel sau altul întreaga viață. A petrecut mulți ani antrenându-și vocea în mod clasic și compunând muzică. Immediat ce a absolvit, s-a mutat imediat din micul ei oraș pentru a-și urmări cariera în California. A avut succese de atunci, lansând single-uri bine realizate și punându-se în valoare. Sydne scrie, interpretează și produce muzica ei, oferindu-i o vibrație brută și sinceră pe care o ador. Produția sa aglomerată și alegerile vocale mențin oamenii în starea de spirit necesară pentru a dansa și a se distra.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți