Recenzie: Vertigo (feat twlve) – Taura Lamb

Recenzie: Vertigo (feat twlve) - Taura Lamb

„Vertigo” este o piesă pop care combină vocile puternice ale lui Taura Lamb cu producția electrizantă a lui twlve. Aici, ei explorează o relație toxică, dependență și ametitoare printr-o combinație de sunete pop și hip-hop. Piesa m-a prins de la început cu introducerea sa palpitantă și cu versurile care compară această relație cu vertijul. La fel ca vertijul, subiectul piesei cauzează o senzație de vârtelniță și amețeală. Îi răsună în urechi. Aceste teme sunt prezentate printr-o producție și voci care fac ca melodia să fie plină de energie, dar și vulnerabilă. Sunt entuziasmat să explorez mai mult munca lui Lamb și twlve.

Melodia începe cu un refren contagios care descrie o relație toxică prin asemănarea sa cu vertijul. În strofe, între vocile bogate ale lui Lamb și versurile autentice, se descrie schimbul constant și durerea din relație. Ea se deschide cu versurile pregnante „Poate că sunt sensibilă / Dar nu există nimeni care să mă facă să mă simt atât de rău despre mine însumi ca tine” și „De ce mă torturăm cuvintele pe care pretinzi că nu le-ai înțeles niciodată.” Chiar dacă știm că cineva nu s-a schimbat, uneori, totuși, vrem să credem că au făcut-o. Le mai oferim încă șanse să ne frângă inimile. Aici, Lamb vrea să renunțe. Ea știe că ei nu s-au schimbat. Dar totuși, ea este încă prinsă în acest ciclu ametitor.

Taura Lamb este o cântăreață și compozitoare din Londra care și-a lansat primul proiect auto-produs în anul 2020. Ea este cunoscută pentru sunetul său pop influențat de R&B, dezvoltat prin cântatul în coruri în copilărie. „Vertigo,” în colaborare cu producătorul twlve, vine ca primul dintre cele trei single-uri ale acestui an din cadrul EP-ului său, intitulat ‘Tetchy’. Lamb a fost prezentată în mai multe publicații, inclusiv Fizzy Mag și Lyrical Lemonade, și discuri de selecție muzicală, precum New Music Friday UK de la Spotify și New Music Daily de la Apple Music. Dacă vă place „Vertigo (feat. twlve)”, puteți să vă bucurați de alte lansări ale sale din acest an.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți