Recenzie: VICIOUS – Thomas Day

Recenzie: VICIOUS - Thomas Day

Thomas Day nu se reține deloc în noul său single captivant, „VICIOUS”. Piesa emoțională descrie sentimentele intense de durere și trădare pe care le-a experimentat după o despărțire devastatoare. Day transportă ascultătorul în mintea sa după ce a descoperit că persoana pe care o iubea i-a mințit. Versurile vulnerabile din întreaga piesă oferă o perspectivă pe care doar un textier genial o poate oferi. Versurile oferă descrieri detaliate ale suferinței prin care partenerul său l-a supus, în timp ce refrenul reprezintă revenirea lui Day din cenușă și eliberarea sa. El cântă: „Aș vrea să ne întoarcem la cum era// Dar am propriii ochi// Am văzut destul, tot răul”. A realizat că partenerul său a distrus relația dincolo de posibilitatea de reparare și acum știe că trebuie să îl lase să plece. Day păstrează titlul piesei până la puntea melodie, unde leagă totul. El cântă: „Gândindu-mă la toate amintirile cărora le-aș face vizite// Sperând că vor dispărea încet// Și poate că e vina mea// Știam că ești mereu vicios// Doar că nu am știut că e un joc”. Păstrarea cuvântului din titlu doar pentru această linie face versurile mai puternice – mai potente. Day dezvăluie că știa că partenerul său este toxic, dar spera că relația lor va rezista. Dar în final, a rămas doar rănit și trădat. „VICIOUS” este o piesă sfâșietoare care prezintă frumos o despărțire complicată prin intermediul geniului componistic al lui Day.

„VICIOUS” este o piesă excepțională care surprinde ascultătorul cu producția vie și versurile sumbre. Melodia începe cu un claviatură constantă înainte ca vocea lui Day să înceapă primul vers. Când începe să cânte, este adăugată chitara bass, oferind o notă jazzy piesei. Odată cu venirea refrenului, producția se intensifică pe măsură ce Day cântă pasional versurile sincere. La acest punct, sunt adăugate tobele, iar bassul și claviatura își schimbă ritmul pentru a se potrivi cu energia înaltă. Odată cu începerea celui de-al doilea vers, producția din primul vers continuă, cu tobele rămânând prezente. Refrenul revine cu întreaga sa energie, înainte ca falseturile angelice ale lui Day să facă trecerea piesei în puntea liniștită. Producția se domolește, concentrându-se pe versurile vulnerabile, înainte de a exploda într-un ultim refren. Talentul remarcabil al lui Day este evidențiat în „VICIOUS” prin versurile de neuitat și melodiile molipsitoare.

Thomas Day este un cântăreț-compozitor în vârstă de 20 de ani din Nashville. Când avea doar 9 ani, a început să participe la producții de teatru muzical. De acolo, a știut că muzica este pasiunea sa și ceea ce îi rezervă viitorul. Cu toate acestea, când era în liceu, s-a abătut de la acest drum. S-a îndreptat către fotbal, unde a fost starul echipei școlii sale și a primit câteva oferte de burse la colegiu. Cu toate acestea, inima sa a rămas alături de cariera sa muzicală. În 2021, a ales să se angajeze într-o carieră muzicală cu normă întreagă. A început să posteze coveruri pe TikTok, unde are în prezent 6,8 milioane de urmăritori. În același an în care s-a alăturat platformei, a semnat cu Arista Records și a lansat primul său single, „Softly”. Cu doar 9 single-uri în palmares, are peste 7 milioane de urmăritori pe rețelele sociale, pe toate platformele, și peste 30 de milioane de difuzări globale. Day și-a făcut un nume într-un timp atât de scurt, demonstrând că el din copil era de drept.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți