Recenzie: Victory – Hunter Hayes

Recenzie: Victory - Hunter Hayes

Hunter Hayes folosește ultimul său single pentru a ridica moralul ascultătorilor cu mesajul său de putere. „Victory” explorează dificultățile și triumfurile din viața sa care l-au adus acolo unde se află acum. Ultimul cântec de pe viitorul său album îi reamintește publicului să aprecieze părțile trecutului de care se pot simți obligați să ascundă, deoarece acestea sunt cele care i-au făcut ceea ce sunt astăzi. Hayes folosește primul vers pentru a pregăti terenul pentru victoriile și înfrângerile din viața sa. El cântă: „Am fost distrus// Am fost bine// Am fost fericit// și am mințit// Am fost tot ceea ce am jurat că nu voi fi jumătate din timp.” Aceste versuri au o fluiditate naturală care îi întâmpină pe ascultători și îi face să anticipeze mesajul. Pre-refrenul se bazează pe această anticipare, dezvăluind încet recunoștința sa pentru trecut. În refren, Hayes cântă: „Respir în și în// Și asta e suficient deocamdată// Mi-au smuls inima// În sfârșit mă vindec// Durerea m-a eliberat// În sfârșit mă regăsesc// Și asta e o victorie// În care pot să cred.” Cu aceste versuri profunde și revelarea refrenului, ascultătorul se simte reconfortat de melodie. Li se încurajează să nu renunțe niciodată și să găsească speranță pentru propriul lor viitor. Chiar dacă se confruntă cu momente dificile în prezent, durerea lor ar putea să-i conducă la propria lor „victorie”. Apoi, în al doilea vers, Hayes continuă să cânte despre schimbările pe care le-a observat în el însuși de la acceptarea aceasta și cum acum știe că este în regulă să nu fie în regulă. Acesta este un mesaj crucial pentru a transmite ascultătorilor și Hayes îl face într-un mod care îi face pe audiență să se agațe de fiecare cuvânt al său. „Victory” este un cântec inspirator care captează perfect sentimentul de a scăpa de îndoielile de sine și de a fi, în sfârșit, liber de gândurile negative.

„Victory” este un cântec dinamic care folosește sunete din mai multe genuri pentru a crea o melodie indie-pop veselă. Cântecul debutează cu un instrumental unic cu coarde care atrage publicul, înainte de a trece la câteva acorduri reduse la chitară. Apoi, Hayes începe să cânte și chitara trece la stil fingerstyle. În fundal, există un beat ușor care dispare odată cu intrarea pre-refrenului, adăugându-i un sentiment deosebit falseturilor impecabile ale lui Hayes. Când intră refrenul, energia completă a cântecului prinde viață. Chitara și tobele colaborează pentru a spori versurile inspiraționale din cântec și pentru a umple ascultătorul de bucurie. Apoi, în punte, rămâne doar Hayes cu chitara, oferind apogeul emoțional al cântecului, înainte de a exploda din nou în refrenul final. Outro-ul cântecului constă doar din vocea lui Hayes și chitară, adăugându-i o ultimă „pană” versurilor reconfortante. Cântecul se încheie apoi cu un ultim efect sonor: ejectarea unei casete, oferind o notă unică și clasică cântecului. Pe tot parcursul cântecului, în special în refrenul energic, vocea lui Hayes este plină de pasiune și reprezintă emoția din spatele cântecului. El crede cu adevărat în ceea ce cântă și vrea să răspândească acest mesaj pozitiv ascultătorilor săi. Are o răgușeală în spatele vocii sale atrăgătoare, de care publicul se îndrăgostește fără efort și care îi face să aștepte mai mult de la acest artist versatil. Hayes are un talent incontestabil, evidentiat prin durata sa în industrie și prin stilul său unic de îmbinare a genurilor. „Victory” este o diferență considerabilă față de alte lucrări anterioare ale lui Hayes, care au atras atenție și premii în masă, evidențiindu-și gama impresionantă și capacitatea inconfundabilă de a ține fanii pe jar.

Hunter Hayes este un cântăreț, compozitor, producător și multi-instrumentist american. Muzica sa a traversat mai multe genuri și este priceput în peste 30 de instrumente. În 2011, a lansat albumul său de debut autointitulat, care a devenit un succes masiv. Acest album a atins poziția 7 în topul Billboard 200 și locul 1 în topul albumelor de muzică country. Albumul este certificat cu platină și include cel mai de succes single al său, „Wanted”. El este cel mai tânăr artist masculin care a ajuns în vârful clasamentului Billboard Hot Country Songs. De asemenea, a fost nominalizat la cinci premii Grammy, inclusiv cel mai bun artist nou, și a câștigat premiul CMA pentru artistul nou al anului în 2012. El a susținut opt turnee de concerte și a fost invitatul special al artiștilor prolificați precum Taylor Swift, Carrie Underwood și Lady A. Albumul său viitor, Red Sky, urmează să fie lansat pe 21 aprilie 2023, iar el va începe turneul The Red Sky pe 3 mai 2023. Verifică rețelele sale de socializare pentru a vedea dacă va veni într-un oraș apropiat de tine!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți