Recenzie: Video Calls – Taura Lamb

Recenzie: Video Calls - Taura Lamb

Relațiile la distanță nu sunt ușoare. Sentimentul de dor pentru cineva care este prea departe pentru tine este într-adevăr înfrângător. Nu îi poți vedea sau vorbi în persoană… nu îi poți simți sau mirosi… nu poți auzi modul în care vorbesc și sună… Din fericire, trăim într-o lume în care tehnologia poate face lucruri uimitoare. Poate fi greu pentru unele persoane pentru că și-ar dori să aibă persoana iubită lângă ei, mai ales dacă limbajul lor de iubire este contactul fizic. Ar putea să îi sărute, să îi îmbrățișeze, să îi strângă în brațe și să aibă o conexiune mai profundă. „Video Calls” de Taura Lamb este melodia perfectă pentru cei care se simt în acest fel. Acea dorință de a fi cu ei în persoană, dar există și opțiunea video pentru apelurile când sunteți departe unul de celălalt.

„Video Calls” este o melodie senzuală, pop R&B, cu versuri sexy și muzică ritmată. Melodia începe imediat cu versurile „Ești zahăr, iubito / și am un dinte dulce”, indicând că această melodie va fi romantică. Lamb are o voce ușoară, care sună plăcut pentru urechi. Ea are acel flux relaxat de R&B prin versurile ei, ceea ce este foarte plăcut pentru urechi. Este incorporată și o voce masculină prin melodie, care este ca un răspuns la apelul ei. A fost o idee inteligentă să adauge o voce masculină, deoarece i-a oferit ascultătorului ambele părți ale relației și modul în care se simte fiecare. Ritmul și beat-ul sunt ușor de acompaniat și te vor face să te miști împreună cu melodia. Totul în acest cântec creează o compoziție melodică incitantă pentru iubire și intimitate.

Taura Lamb este o cântăreață, compozitoare și producătoare de muzică pop din Londra, Marea Britanie. Cântând într-un cor în timpul adolescenței sale, Lamb a decis să se mute în sudul Londrei pentru a studia muzica la Goldsmiths, unde a descoperit dragostea pentru producția muzicală. A fost creditată ca scriitoare la hitul european „Tied Up” al trupei The Magician și Julian Perretta. Deși a scris anterior pentru mulți alți artiști, ea a debutat ca artist solo cu EP-ul ei intitulat „Lucky Girls” în 2020. Ea a câștigat recunoaștere pentru sunetul ei relaxant de R&B/pop. „Talk”, care este cel mai recent release înainte de „Video Calls”, a fost prezentată în New Music Friday UK de pe Spotify și a adunat peste 47 de milioane de vizualizări. După ce a cântat la locații și evenimente deosebite precum Camden Assembly, Cross the Tracks Festival și Powerhaus (FKA Dingwalls) în 2022, ea va susține primul ei concert în Londra pe 5 aprilie!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți