Recenzie: violet – Lexie Carroll

Recenzie: violet - Lexie Carroll

Privirea cuiva drag trecând printr-un moment dificil este una dintre cele mai grele lucruri de gestionat. Tot ce vrei să faci este să îi ajuți, dar nimic din ce spui sau faci nu le ajunge. Nu mai sunt ei înșiși și sunt blocați într-o întunecime. Vrei să îi scoți, dar uneori sunt prea adânc îngropați. Durerea lor este acum și durerea ta, pentru că nu poți suporta să îi vezi atât de triști. „violet” de Lexie Carroll este o piesă încurajatoare care poate fi perfectă pentru oricine luptă cu ei înșiși intern. Lexie îi reamintește ascultătorilor (și prietenei apropiate căruia i-a scris aceasta) că sentimentele negative nu vor dura pentru totdeauna. Orice ai în față în acest moment se va opri în cele din urmă, deci nu te abandona pe tine însuți. Fie că ești tu sau cineva pe care îl cunoști, majoritatea dintre noi am fost „violet” la un moment dat în viața noastră și ne putem identifica cu această piesă.

Unul dintre lucrurile mele preferate la Lexie este vocea ei liniștită. Este atât de frumoasă și ușor de ascultat. Nu pot să nu zâmbesc de fiecare dată când o ascult cântând. Versurile ei cuceritoare și unice sunt relatabile pentru aproape oricine. Fiecare piesă pe care o scrie este ca și cum ai asculta o poveste și ești captivat încă de la prima notă. „Nu știu ce s-a întâmplat între joaca în bucătăria mamei tale // acum toată lumea te întreabă unde ești // și cerurile știu că urăsc fantomele care te-au doborât și te-au cucerit // promit că nu se va simți așa mult timp”. Este atât de gândită, vulnerabilă și poetică; nu poți să nu admiri mințile extraordinare ale lui Lexie. Deși Lexie s-a jucat cu sunetul său unic, „violet” este cu un nivel superior cu vibrațiile puternice și vesele ale indie pop-ului – aducând noul an cu un sunet proaspăt.

Lexie Carroll este o cântăreață/compozitoare indie în vârstă de 18 ani, din Londra, Marea Britanie. Deși scrie de cât își amintește, Lexie a început oficial să lanseze muzică în 2020 cu piesa „Paint Me in Colours” și EP-ul de debut „Birthday Cake”. După ce a lansat 4 single-uri și un EP, „when the sun came up” în 2022, Lexie a crescut enorm ca artist, atrăgând atenția de la Spotify, BBC Introducing și BBC Radio, chiar ajungând până la a-și vinde primul spectacol principal sold out. Sunt atâtea în așteptare pentru noi de la Lexie în 2023. Proaspăt semnată la casa de discuri indie Seven Four Seven Six, Lexie are un EP nou care va fi lansat în luna mai, împreună cu alte single-uri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți