Recenzie: Want U Back – NEVE

Recenzie: Want U Back - NEVE

Cu primul vers din „Want U Back” de NEVE, care spune „Hey salut”, devine evident că ea vorbește în mod specific cu cineva, în loc să-i vorbească ascultătorilor despre cineva. Melodia prezintă un sunet static, care amintește de o conversație telefonică. Această melodie se învârte în jurul dorului ei pentru fostul ei partener, ceea ce este un sentiment comun când abia ai ieșit dintr-o despărțire. Este natural să-ți aduci aminte de momentele bune și de clipele pe care le-ați împărțit în relație. Cu toate acestea, NEVE recunoaște și faptul că fostul ei partener a tratat-o prost atunci când spune: „Nu ai făcut niciodată ceva ce știai că trebuie să faci”. Cu toate acestea, ea alege să se concentreze pe aspectele pozitive ale timpului petrecut împreună și să îndepărteze amintirile negative. Fiecare relație este fără îndoială plăcută, iar NEVE își amintește de momentele distractive pe care le-au avut împreună, ceea ce îi aduce un zâmbet pe buze („Uneori uit că s-a terminat doar pentru a zâmbi”). Cu toate că merita mai mult, ea păstrează în continuare amintiri frumoase. Este înțelegător faptul că alege să-și amintească doar momentele pozitive, deoarece nimeni nu dorește să se concentreze asupra experiențelor negative. În cele din urmă, „Want U Back” de NEVE este o piesă reflexivă și cu care se poate identifica, care se ocupă de emoțiile mixte ce apar în urma unei despărțiri.

În primele 10 secunde ale acestei capodopere muzicale upbeat, NEVE ne împărtășește rapid câteva lucruri. Primul este că este la telefon, iar al doilea este că știe cât de greșit este să-i pună întrebarea dacă ar trebui să se întoarcă la fostul ei partener, întrebând: „Sunt nebună că încă mi-e dor de tine?”. Pe măsură ce melodia continuă, sună ca și cum ar striga. Dar realizăm că se ceartă cu sine însăși. Există multe schimbări de păreri în mintea ei despre această persoană și asta o face frustrată. Încearcă să-și înțeleagă sentimentele, dar se luptă, motiv pentru care putem auzi vocea ei proiectată și furia din vocea ei când se întreabă: „De ce îmi amintesc doar lucrurile bune? Îmi spun că am fost doar înțeleși greșit. Când nu ai făcut niciodată ceva ce știai că trebuie să faci. Dacă aș putea să te sărut, știu că aș face-o!”. Apoi dezvăluie motivele specifice pentru care fostul ei partener nu a fost un partener bun. Ea se găsește într-o situație în care oscilează între concentrarea pe amintirile pozitive ale relației lor, care îi aduc confort și fericire, și amintirea motivelor pentru care s-au despărțit în primul rând. Câteva versuri în care dezvăluie motivele despărțirii sunt: „Ai putut să distrugi dragostea pentru mine”, „Nu ai făcut niciodată ceva pe care știai că trebuie să faci” și „Cum poți fi cel mai rău și cel mai bun lucru prin care am trecut?”. Cu toate acestea, emoțiile ei mixte o copleșesc și ea cedează dorinței pe care o simte pentru fostul ei partener, declarând „Dacă aș putea să te sărut, știu că aș face-o. Voi spune asta. Da, te vreau, te vreau, te vreau înapoi”.

NEVE este o cântăreață și compozitoare cu sediul în Londra, dar originară din Irlanda. A studiat teatrul muzical timp de ani de zile, precum și a suferit o pregătire clasică în Irlanda. Ea își scrie piesele într-un mod care le permite ascultătorilor să nu se simtă singuri când navighează prin emoțiile lor, ajutându-i să se simtă înțeleși, dar și să obțină mai multă claritate în ceea ce simt și ce le trece prin minte. Ea afirmă: „Vreau să acționez ca un antidot pentru durerea emoțională”. Această piesă este un exemplu perfect al acestui lucru, și NEVE este fericită că a reușit exact acest lucru! Această piesă este un mare succes, cu peste 250.000 de ascultări pe Spotify și peste 5,5 milioane de vizualizări pe Tiktok. Ea a avut multe turnee de succes, iar, așa cum puteți vedea, a crescut foarte rapid ca artistă și este extrem de iubită! Urmați NEVE în călătoria ei incredibil de rapidă făcând clic pe link-urile de mai jos și verificați ultimul ei single, „Want U Back”, disponibil acum pe platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți