Recenzie: Waste of Time – Liliana

Recenzie: Waste of Time - Liliana

Ascultarea piesei „Waste of Time” este atât o experiență catartică, cât și una împuternicitoare. Melodia este plină de încredere datorită vocii sigure a Lilianei și abilității ei de a scrie versurile. Încrederea ei aduce împuternicire nu numai piesei, ci și ascultătorului. Piesa pare să fie un avertisment pentru o anumită persoană care a tratat-o prost în trecut. Totodată, reprezintă și un avertisment pentru viitor că Liliana nu acceptă nimic mai puțin decât ceea ce merită, adică să fie tratată ca și cum și-ar merita timpul. După ce asculți „Waste of Time”, cu siguranță vei pleca de-acolo având conștiința valorii tale.

„Waste of Time” are un sunet modern care se potrivește în peisajul pop contemporan. Piesa se aseamănă cel mai mult stilului artistei de pop Dua Lipa. La fel ca Dua Lipa, această melodie are atât putere, cât și subtilitate. Autenticitatea piesei „Waste of Time” provine din stilul vocal al Lilianei în toată piesa. Piesa începe puternic cu un ritm atrăgător și captivează ascultătorii încă de la început. Instrumentalele devin treptat mai intricate și mai incitante pe măsură ce piesa se apropie de refren. Argumentabil, cea mai bună parte a piesei este când intră în partea de mijloc. În partea de mijloc, Liliana își arată intervalul vocal și îi oferă piesei un plus de emoție și încredere.

Liliana este o cântăreață și textieră în vârstă de 18 ani. Ea și-a lansat primul single „What Are We Now?” în 2021 și a lucrat de atunci la lansarea mai multei muzici. La o vârstă fragedă, s-a inspirat din artiști precum Demi Lovato și Miley Cyrus. Acum, influențele ei se reflectă mai mult în artiști ca Dua Lipa și Olivia Rodrigo. Ea găsește multă bucurie în a scrie și crea muzică. Prin crearea de muzică, ea speră să se conecteze cu alții și să aducă zâmbete pe fețele multor oameni. Ultima ei piesă „Waste of Time” este o dovadă a dedicării și talentului ei pentru compoziție.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți