Recenzie: Wasted – Morgan Keller

Recenzie: Wasted - Morgan Keller

Mulți dintre noi pot simți frustrarea epocii social media în care trăim. Există influenceri și oameni care se prezintă în mod constant în moduri care sunt departe de adevăr, creând o realitate falsă la care alții aspiră să o atingă. Morgan Keller comentează asupra acestui stil de viață prin piesa ei, „Wasted”. Piesa critică social media și cultura influencerilor, arătând cum artistul este sătul de viețile false pe care oamenii pretind că le duc online. Keller afirmă că „‘Wasted'” a fost inspirat de prima mea petrecere la Los Angeles și de realizarea faptului că oamenilor nu le pasă decât de „clout” și să facă poze, în loc să vorbească cu oamenii și să creeze conexiuni reale.” „Wasted” este o piesă plină de vervă care va rezona cu mulți dintre noi, oferindu-ne o ieșire pentru orice nemulțumire pe care social media ne-a cauzat-o.

Conform mesajului transmis de piesă, „Wasted” este plin de mânie și exasperare. Vocea intensă și rebelă a lui Morgan Keller interpretează liniile agresive cu pasiune, exprimându-și nemulțumirea față de social media și influenceri. Este susținută de linii de chitară intense și baterie dinamică, creând un peisaj sonor „gritty” pop-rock perfect pentru a transmite stările de frustrare ale artistului. Dându-ne ceva ce putem asculta în buclă, Keller întrețese melodii memorabile și o energie contagioasă de-a lungul piesei. Sunetul și versurile mature prezentate în „Wasted” amintesc de artiști precum P!nk și UPSAHL, făcând din piesă o adiție fantastică pentru orice playlist de pop-rock.

Morgan Keller, o artistă pop în ascensiune, face valuri serioase în industria muzicală. Vocalista impresionantă a fost comparată cu Hayley Williams, având o voce asemănătoare. Având multe influențe diverse, muzica lui Keller este inspirată de artiști precum Adele, Aerosmith și Julia Michaels. Îmbinând cu gust influențele sale, sunetul ei combină inspirația pop, rock și soul. Keller și-a început cariera muzicală prin lansarea primului său EP, „Glitter and Gold”, în ultimul său an la Universitatea din New York. După absolvire, Keller s-a mutat în scena muzicală de la Los Angeles, debutând cu piesa sa, „Old Habits”. Această piesă i-a adus succes major, devenind virală pe TikTok și ajungând pe postul de radio SiriusXM’s The Blend.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți