Recenzie: Wasting All My Love – Taylor D

Recenzie: Wasting All My Love - Taylor D

În cea mai recentă lansare a lui Taylor D „Wasting All my Love”, pasiunea nereturnată este departe de a fi irosită. Ea reușește să ia sentimentele înăbușite ale iubirii tăcute și să le transforme într-o melodie expresivă și frumoasă. „Wasting All my Love” este o interpretare a unei dinamici pe care toată lumea o experimentează, în special la vârsta tânără în care se află chiar Taylor. Este povestea respingerii și a acceptării acesteia. Este vulnerabilă, scrisă cumva empatic astfel încât ascultătorul nu poate să nu simtă că Taylor vorbește direct cu el. Și ea vorbește cu cineva, este clar. „Wasting All my Love” reprezintă ultima scrisoare de dragoste pe care acest subiect o va primi vreodată, este o despărțire dureroasă dar niciodată ezitantă. Vocea ei reflectă acest aspect, este delicată, dar cuvintele ei lasăsă se simtă puterea interpretei. Melodia se potrivește vocea ei cu un ton continuu și delicat prezent în mare parte din cântec. Dar, este impresionantă dincolo de cât de bine se potrivește ei. Această melodie este echilibrul perfect între original și clasic. Baza acesteia sunt propriile instrumente ale Taylor, un pian și o chitară linistitoare, dar cu tuse de modernitate care își fac loc în începutul cântecului. Ea reușește să evite să fie prea produsă în timp ce menține un sunet profesional și unic.

Cântecul începe cu un ritm lejer care durează doar un moment înainte ca pianul imediat recunoscut să intervină. Are esența unei clasice încă dinainte de a ajunge la refren, cu acorduri repetitive pe care este imposibil să le eviți chiar și după doar o ascultare. După un moment de solo de pian, Taylor începe: „Te văd în fiecare zi” cântă ea. Începutul cântecului, desigur, se află în mijlocul iubirii sale. Ea vorbește despre diversele sale încercări de a ajunge la subiectul admirației sale, fără succes și despre insignifianța presupusă față de acea persoană. Taylor pare să fie prinsă, incapabilă să stingă dragostea sa, dar și incapabilă să o răspândească. Cu toate acestea, ea nu face iubirea pe care o are ca pe un inamic. Niciodată nu își regretă sentimentele, ci regretă că nu le poate folosi într-un mod bun. „Iată-mă irosindu-mi toată dragostea pentru tine” începe refrenul. Începutul cântecului pare să fie o poveste solemnă și singuratică, dar cu al treilea refren, acest lucru devine evident fals. Ea vede emoția ei ca pe ceva valoros, nu ca pe o slăbiciune. „Acolo ești irosindu-mi toată dragostea pentru ea” rezolvă ea.

Taylor D. a început să scrie cântece când avea doar treisprezece ani, și într-un an, a început să facă știri în ziare și să câștige vizualizări în mii. Ca pianist, cântăreață, compozitoare și chitaristă autodidactă, nu există nimic ce Taylor nu poate face și nu există nimic ce nu a făcut. În ultimii doi ani, a lansat unsprezece piese muzicale, dintre care șapte au fost lansate doar în 2021. Și eforturile ei au dat roade. În 2022, a câștigat titlul de artistul anului la First Choice Radio U.K. și un premiu Gaisce al președintelui. Muzica ei a ajuns în 99 de țări și a obținut sute de mii de stream-uri pe Spotify. Dar chiar și în mijlocul creșterii sale continue, ea continuă să dea înapoi. A participat la mai multe evenimente de caritate, cel mai recent anunțând contribuția sa viitoare la Big Busk for Focus Ireland, un grup care își propune să strângă fonduri pentru persoanele fără adăpost. Bunătatea, angajamentul și munca ei sunt remarcate pe bună dreptate; nu irosiți dragostea voastră în altă parte, ascultați muzica lui Taylor D.!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți