Recenzie: we can’t be friends – Eliza Tamar

Recenzie: we can't be friends - Eliza Tamar

Ați trecut vreodată printr-o despărțire, iar apoi persoana respectivă are tupeul să te întrebe dacă puteți fi totuși prieteni? Primele cuvinte care îți vin în minte într-un astfel de scenariu sunt „glumești, nu-i așa?”. Este aproape amuzant când cineva crede că ai vrea să fii prietenul lor după ce ți-au frânt inima. Nu știi dacă să râzi, să fii uimit sau pur și simplu furios. Răspunsul tipic este NU!; pentru că cum ai putea să treci peste cineva de care ai avut sentimente dacă tot stau pe capul tău? „we can’t be friends” de Eliza Tamar este o piesă catchy de electro / dance pop despre respingerea ideii de a fi prieteni cu un fost iubit.

„we can’t be friends” are un sunet atât de versatil încât poate fi folosit pentru orice tip de scenariu; ca muzică de fundal când ești la plajă, o piesă de cântat cu căștile pe urechi când treci printr-o despărțire sau o piesă de dansat când ieși cu prietenele. Vocile blânde și intime ale Elizei, amestecate cu versurile emoționale și producția fenomenală (de Trey Vittetoe) dau viață acestei piese. Este un sunet foarte potrivit pentru playlistul de vară, care se va fixa ușor în mintea ta.

Eliza Tamar este o cântăreață pop armeană din zona golfului San Francisco, California. A absolvit la University of Southern California și lucrează din greu într-o companie, fiind în același timp o „prințesă a muzicii pop” seara și în weekend-uri, petrecându-și timpul liber în studio sau la plajă! A debutat în cariera muzicală mai devreme în acest an cu primul ei single, „Final Kiss”, care este, de asemenea, o vibrație catchy funky electro-pop. „we can’t be friends” este cel de-al doilea single lansat de ea.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți