Recenzie: We’re Listening to TS – Harper Allen

Recenzie: We're Listening to TS - Harper Allen

Harper Allen și-a lansat cariera de cântăreață cu un succes nebun, lansând un imn vioi al despărțirii care aduce un omagiu reginei melodiilor de despărțire, Taylor Swift în persoană. Melodia captivantă preia un element din cartea lui Swift, acela de a aminti de cântăreți legendari într-o melodie de debut. Asemănător cu „Tim McGraw” a lui Swift, Allen cântă despre ascultarea lui Taylor Swift și asocierea muzicii cu o relație. Printr-un joc inteligent de cuvinte, în „We’re Listening to TS”, Allen adună melancolii agridulci și o durere sufletească sfâșietoare pentru a crea un single de debut de neuitat. Melodia detaliază o relație care se îndreaptă treptat spre expirarea inevitabilă. Deși Allen ar dori să funcționeze și se lasă pradă obiceiurilor vechi, ea știe că rămânând împreună se vor răni doar mai mult. Se lasă pradă fanteziilor despre nostalgia melodiilor vechi ale lui Taylor Swift și „povești de iubire neîmpărtășite”. Allen îi spune partenerului său că „dacă mai este ceva în urmă” îl vor găsi în discografia acestei superstele romantice disperate. Dar până atunci, va trebui să țină de iubirea care se destramă și de care este atât de disperată să o păstreze. „We’re Listening to TS” atrage atenția fanilor cu titlul încurcat și îi face să se îndrăgostească de Allen pentru talentul ei de compozitoare inteligentă.

În ciuda versurilor lacrimogene și melancolice, „We’re Listening to TS” are o producție cu energie ridicată care îi surprinde plăcut pe ascultători. Melodia începe cu un val de sintetizator foarte scurt care este întrerupt de vocile convingătoare ale lui Allen. Aceasta dă startul primului vers cu o acustică de chitară angelică și sunetul delicat al ciripitului păsărilor, oferind o notă intimă piesei. A doua jumătate a versului introduce ritmul constant în timp ce armoniile vocale ale lui Allen accentuează atmosfera cerească. Înainte ca refrenul să înceapă, instrumentația se stinge la doar voci și sunete de păsări, înainte de a exploda la producția cu energie ridicată. O chitară electrică preia melodia cu ritmuri intense care subliniază fiecare linie. A doua jumătate a refrenului schimbă melodia într-o vibrație retro care aduce o dinamică complet nouă piesei, înainte de a reveni la producția completă a primului vers. Cu toate acestea, în loc de o instrumentație estompată la finalul celui de-al doilea refren, un riff puternic de chitară electrică aduce în scena un refren energetic. În fundal, vocalizările armonice joacă cu melodia și oferă un strat suplimentar piesei. Podul folosește apoi producția completă pentru a evidenția climaxul emoțional, înainte de a încheia piesa cu refrenul final simplificat. Piesa are o producție foarte dinamică și unică care pune în valoare vocile fascinante ale lui Allen și îi arată talentul ei de compozitoare ingenioasă.

Harper Allen este o cântăreață și compozitoare pop cu sediul în Los Angeles. Deși „We’re Listening to TS” este primul ei single ca artist, Allen nu este străină de industria muzicală. Cântăreața talentată a scris piese pentru alți artiști, inclusiv o melodie clasată în top 10 iTunes a genului country și coloana sonoră a seriilor Nickelodeon, Side Hustle. Cu experiența sa anterioară în compoziție, a intrat acum în cariera ei personală cu peste 35 de milioane de stream-uri. După ce a scris pentru alții, Allen se concentrează acum pe crearea de piese bazate pe propriile experiențe și lupte personale. Se inspiră din artiști precum Maisie Peters, Noah Cyrus și Leanna Firestone, dar își face muzica cu un sunet complet propriu. În prezent, lucrează la primul ei EP și susține concerte în zona Los Angeles. Următorul ei single urmează să fie lansat luna viitoare; verificați rețelele ei sociale pentru a-l salva în avans!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți