Recenzie: What Got Into You – Foley

Recenzie: What Got Into You - Foley

Duo-ul inovator de muzică pop, Foley, a lansat noul single „What Got Into You” (Ce ți s-a întâmplat?). Această piesă relatează o poveste extrem de relevantă despre zvonuri care se răspândesc necontenit. Nu există trădare mai mare decât atunci când cineva în care ai crezut că poți avea încredere îți spune mai departe cuvintele pe care le considerai confidențiale. Unele persoane îți zâmbesc în față și apoi te înjunghie în spate. Trebuie să fii atent cu cine împărtășești secretele tale deoarece unii oameni preferă bârfa în locul loialității în fiecare zi. Este învățător să-ți dai seama că ai ascunde în mormânt secrete pentru cineva care face un joc din a fi bârcitorul satului. Creșterea înseamnă să-ți dai seama că un cerc restrâns bazat pe încredere valorează mult mai mult decât zâmbete false și oameni cu intenții rele care se pretind a fi prieteni. Poți să știi exact cine ești și ce ai făcut sau nu ai făcut, dar un zvon tot te poate afecta. Percepția este totul și nimeni nu vrea să-și vadă numele sau reputația pătate de neadevăruri. „What Got Into You” este piesa emblematică pentru a depăși nelegiuirea și pentru a realiza că ești mai bine fără cineva care lasă faima, avere și scandal să înlocuiască prietenia.

„What Got Into You” este primul single al lui Foley de pe albumul mult așteptat Crowd Pleaser. Debutul lansat recent, este un album de muzică pop-dance care explorează teme profunde legate de experiența umană. Foley este cunoscut pentru ritmurile lor contagioase și vocile cristaline și acest album nu face excepție. Crowd Pleaser evocă intenționat trăirea vieții în anii ’20 – un amestec de emoții și experiențe. „What Got Into You” a fost o colaborare cu producătorul de lungă durată, Josh Edwards, iar ei au explorat ce se întâmplă atunci când un zvon ia amploare și prinde viață proprie. Această piesă cu siguranță te va face să te ridici și să dansezi sau să iei o rută mai lungă spre casă cu ferestrele deschise pentru a acoperi țipetele inevitabile ale versurilor. Circulă un zvon că această melodie va fi pe repeat, și de data aceasta este adevărat!

Foley este un duo de muzică pop format din Ash Wallace și Gabriel Everett. Echipa de muzicieni-multiinstrumentiști electrizează cu sunetul lor inovator. Ca organism singular în formă de duo, formula lor încurajează repertoriul strălucitor, ritmurile contagioase și aranjamentele măiestrite necesare pentru succes. Scopul lor suprem este de a uni sufletele prin creația lor. Ash și Gabriel scriu muzică care leagă oamenii prin experiențele de viață. Fie că cineva se simte într-o perioadă de scădere sau de maximă înflorire, ei doresc ca oamenii să se conecteze și să se vindece prin muzica lor. Mantra lui Foley este simplă, „să facă oamenii să se simtă parte din ceva, indiferent dacă acel lucru este uriaș sau mic, muzica înseamnă comunitate și unitate”. Albumul lui Foley, Crowd Pleaser, este dedicat tuturor momentelor, atât fericite cât și triste, din viață, care aduc cele mai mari implicații.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți