Recenzie: What If – Kilough

Recenzie: What If - Kilough

V-ați găsit vreodată cu privirea în urmă la o relație anterioară și jucați scenarii în mintea voastră despre cum ar fi acum dacă ați fi încă cu acea persoană? Uneori, relațiile nu funcționează, nu pentru că nu ați fost îndrăgostiți, ci pentru că viața vă poartă în direcții diferite, fie că este vorba de o carieră, educație sau familie. „What If” de Kilough este o melodie de dragoste delicată și reală despre a implora pe cineva să nu devină aceea care v-a scăpat. Kilough descrie o dragoste aparte, dar teama de a o pierde se strecoară atunci când află că el trebuie să se mute în alt stat.

Kilough are o voce incredibil de ușoară și plăcută. Este una dintre acele voci de care nu te-ai putea plictisi niciodată să auzi. Stilul ei îmbină folk-pop și country, cu un peisaj sonor care-mi aduce aminte de Taylor Swift din anii 2000. Compozițiile ei sunt oneste și poetice și pot fi înțelese de aproape oricine. Cu armonii angelice și chitară acustică crudă, piesa stabilește o atmosferă întunecată, dar iubitoare, în jurul temei de a fi îndrăgostit și de a te teme să o pierzi. Cântă de parcă ar povesti o poveste și nu este una pe care vrei să o ratezi.

Kilough este o cântăreață și compozitoare independentă, stabilită în prezent în Nashville, Tennessee. Este inspirată de nume precum Kasey Musgraves și Noah Kahan. Debutul ei EP, ‘Latitude’, a fost lansat în 2019. Nu este străină de concerte live și a cântat în toată zona de est a SUA. ‘What If’ este piesa principală de pe noul ei al doilea EP, ‘States Between’, care este acum disponibil pe toate platformele de streaming preferate.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți