Recenzie: “What You’re All About” – Electric Neon Clouds

Recenzie: “What You’re All About” - Electric Neon Clouds

Când vine vorba de întâlnirea cu oameni noi, poate fi cu adevărat intimidant! Nu știi cum va decurge orice formă de interacțiune inițială, sau dacă cealaltă parte va fi deschisă să te întâlnească și ea. Din fericire, artistul muzical Electric Neon Clouds are o piesă care nu numai că este ușor de înțeles, dar și captivantă! Cunoscut și ca Jeremy Cornellier, „What You’re All About” este un imn simplu care ne permite să ne gândim cu adevărat cum interacționăm cu oamenii noi și cu anxietatea posibilă care poate apărea din acest lucru. Cred că această melodie are versuri destul de atrăgătoare! „Sunt obosit să mă uit înapoi și să aflu că am pierdut,” și „Poate nu sunt curajos… mă tot retrag” sunt amândouă exemple excelente de gânduri pe care le putem avea când experimentăm astfel de situații.

„What You’re All About” este scurt și dulce, ceea ce cred că funcționează cel mai bine în acest caz! Simt cu adevărat că artistul a reușit să-și transmită emoțiile în această lucrare fără a o face să pară prea grăbită sau prea lungă, lucru care uneori poate fi dificil de realizat! Instrumentalele sunt simple și sunt complementate de utilizarea chitarei și sintetizatorului. Stilul piesei este o combinație frumoasă între Nashville și UK Indie Pop, ceva ce nu auzi prea mult în zilele noastre, așa că a fost plăcut să experimentez din nou o piesă care suna în acest fel. Cred că uneori, artiștii încearcă să adauge prea multe elemente pieselor lor. Cu toate acestea, simt că Neon Electric Clouds a reușit să evite acest lucru. Am putut înțelege mesajul, dar și să mă bucur de sunet și de instrumentale în același timp.

Electric Neon Clouds a fost înființat în 2018 și este format din frații Jeremy, Tommy și Alex Cornellier. Sunt o formație în continuă creștere, care în ultimii ani a susținut peste 350 de concerte. Electric Neon Clouds a lansat de asemenea patru EP-uri și multe single-uri. Se descriu ca fiind excentrici și extrem de bine pregătiți, lucru pe care cred că a fost ușor de sesizat în stilul acestei melodii. Și cu un stil muzical inspirat din anii ’80, este probabil că vor atrage atenția și mai multor oameni care iubesc muzica de acest gen! Cred că este ușor de observat că această trupă va ajunge departe. Am numai speranțe mari pentru Electric Neon Clouds și abia aștept să aud ce vor lansa în continuare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți