Recenzie: WHEN MY BREATHING SLOWS – Riley Lynch x Ron Geffen

Recenzie: WHEN MY BREATHING SLOWS - Riley Lynch x Ron Geffen

Recenzie: „WHEN MY BREATHING SLOWS” – Riley Lynch x Ron Geffen

Când respirația mea încetinește, colaborarea aprinsă dintre artiștii Riley Lynch și Ron Geffen, din Los Angeles, aduce sentimentul în prim plan și permite propriei sale călduri brutale să vorbească de una singură. Tobele rotitoare răsună cu claritate puternică în fiecare moment, aruncând groaza și panică într-o umbră sumbră. Sub percuția explozivă și lirica ascuțită, bassul fierbe ca un fitil aprins. Chitarele sparg refrenul, eliberând fiecare urmă de durere și pasiune printr-un cârlig rapid și captivant. Cei doi artiști se îmbină perfect în acest spectacol glorios de pop-rock, inspirat din grunge și punkul anilor 2000 și începutul anilor 2010. Sunetul de dimensiuni de stadion servește perfect drept imn pentru cei care simt că nu mai au nimic de oferit. Într-un fel, este un exorcism: speranța arde, corpuri zboară, iar sentimentele pe care luptăm să le păstrăm în interior sunt purificate. Memorie recentă a abordat sănătatea mentală printr-o cale mai reflexivă, dar ceea ce-i lipsește este ceea ce face ca „WHEN MY BREATHING SLOWS” să aibă un impact atât de puternic. Ce se întâmplă dacă nu te simți bine acum? Colaborarea lui Lynch și Geffen este remarcabilă nu doar pentru compozițiile sale incredibile, performanța și producția, ci și ca un fel de revenire la esență pentru gen: un timp prezent.

Primul vers stabilește atmosfera. „La a doua în care sună alarma mea, pieptul meu începe să se strâmteze”, se spune în primul vers, dar este livrarea care face ca acest vers să fie atât de remarcabil. Fiecare linie se înlănțuie, un ansamblu de nemulțumiri aparent insurmontabile. „Mă terorizează gândul că nu îmi voi găsi ritmul până în ziua în care voi muri”, descrie perfect groaza acută de a nu te simți cu adevărat mai bine vreodată. „WHEN MY BREATHING STOPS” este plin de aceste expresii puternice condensate în remarci concise („Mă simt de parcă nu pot formula o singură propoziție coerentă când mă apropii de tejghea să ridic rețeta mea nouă”, se spune în cea mai vie scenă a cântecului). Epuizarea îi prinde în cele din urmă în refren, unde titlul cântecului este repetat pentru a remarca modul în care aceste sentimente vor apărea în retrospectivă. Dacă această durere face parte din povestea noastră, cum ne vom simți când se va închide cartea?

„WHEN MY BREATHING STOPS” nu este prima colaborare dintre Riley Lynch și Ron Geffen. Înapoi în septembrie 2022, cei doi au lansat single-ul „ICARUS”. Discografia lui Riley Lynch conține multe bijuterii punk cu cârlige captivante și producție puternică. Multe cântece, precum „I WISH”, dizolvă granițele genului prin îmbinarea diverselor arome, precum cele electronice și acustice. Ron Geffen și-a făcut un nume în multe colaborări pop-rock recent. Ambii artiști, cu sediul în Los Angeles, demonstrează că scena muzicală underground este la fel de talentată, inspirată și valoroasă ca întotdeauna.

URMĂREȘTE-L PE RON:

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți