Recenzie: When The Lights Go Out – Nina Storey

Recenzie: When The Lights Go Out - Nina Storey

Nina Storey ne-a oferit un nou single plin de pasiune cu piesa sa „When The Lights Go Out”. Piesa intensă este o adiție plină de energie și nerv a lumii pop-rock. Narațiunea senzuală a lui „When The Lights Go Out” prezintă o noapte petrecută alături de un iubit, din perspectiva cântăreței. Storey împletește această poveste a dorinței cu versuri provocatoare, cu linii precum „Vrei să vii peste mine/ Whisky-ul cu gheață să stăm și să vorbim/Până îți pui mâinile pe pielea mea/Simți cum îmi invadează căldura.” Cu versuri intime care par a fi smulse dintr-un roman romantic preferat, „When The Lights Go Out” ne poartă într-o călătorie plină de iubire, dorință și erotism.

În ton cu natura erotică a acestei piese, vocea senzuală a lui Storey atrage atenția pe parcursul întregii „When The Lights Go Out”. Artistul livrează impecabil versurile seducătoare cu un ton senzual și flirtatios. Însoțind performanța vocală impresionantă a lui Storey, „When The Lights Go Out” creează un peisaj sonor irezistibil cu riff-uri de chitară incitante și tobe puternice. Piesa încorporează multe elemente melodice memorabile care vor face ca această melodie să fie redată întruna. Amplasându-se în partea mai grea a genului pop-rock, „When The Lights Go Out” ar putea face parte dintr-o listă de redare alături de nume precum The Pretty Reckless și P!nk. Este obligatoriu de ascultat pentru orice iubitor de muzică pop-rock care caută un nou imn captivant.

Nina Storey este o cântăreață și compozitoare talentată și neînduplecată care face valuri în scenele muzicale din New York și Los Angeles. A deschis spectacole pentru câteva powerhouses feminine, inclusiv Sara Bareilles, Milck, Hailey Reinhart și Rachel Platten. Storey a cântat în numeroase festivaluri internaționale, precum New Orleans JazzFest și Montreal Jazz Festival. Revista People a scris despre ea, afirmând: „Cu o voce ca a ei, artificiile sunt redundante”. Steaua afirmată și-a avut și vocea și muzica prezentate în reclame naționale pentru mărci precum Nissan, AT&T, Ford, Kellogg’s, Pepsi, Coke și Heineken. Dacă asta nu este destul de impresionant, muzica și vocea ei au fost prezente în emisiuni TV precum Riverdale de pe CW, show-ul So You Think You Can Dance de pe FOX, Crazy Ex-Girlfriend de pe CW, Days of Our Lives de pe NBC, animația Rhyme Time Town de la Dreamworks și filme precum American Girl și The Broken Hearts Club. Ca artist queer, Storey a folosit platforma sa pentru a promova vizibilitatea și conștientizarea în arta sa.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți