Recenzie: When The Shadows Go Home – Noak Hellsing

Recenzie: When The Shadows Go Home - Noak Hellsing

„When The Shadows Go Home” cea mai recentă lansare a lui Noak Hellsing este un clasic instantaneu, vesel și antrenant, însoțit de un adevărat sentiment emoțional. Evitarea întunericului, a negativității, este tema cea mai clară pe care o descrie prin metafora umbrelor. Fie că este singur, așa cum pare să prefer, fie că este doar în jurul celor care nu îi aruncă umbra lor asupra lui; Hellsing votează pentru lumină. Vorbește despre orașul care doarme, despre locurile în care se ascunde, locuri care reprezintă sfârșitul sau o scăpare dintr-un loc altfel confuz și tulburător. Preferința sa pentru lumină, sau chiar întuneric ce cuprinde întunericurile individuale, reflectă optimismul său în mijlocul unei lumi pesimiste.

Piesa începe cu vocea sa singură, poate o reflecție a propriilor speranțe pentru o izolare pozitivă. „Mi-am înfipt capul în pământ”, cântă el, confirmând astfel aceste suspiciuni. Instrumentele se alătură în curând, având grijă să nu permită melodiei să devină melancolică. El cântă rapid în ritmul muzicii, dar atunci când întrerupe modelul său constant de cântat în favoarea notelor mai lungi și mai trase, pare cumva chiar mai vioi. Vocea lui este nostalgică pentru trupele pop din anii 2000, oferind ceva nou în cadrul unui gen familiar, formula perfectă pentru un hit imediat. Vrea ca piesa să fie memorabilă, oferind voci de fundal și fluierături unice printre muzică, creând o melodie de neuitat, care se repetă în mintea ascultătorului mult timp după încheierea piesei.

Noak Hellsing și-a început cariera muzicală încă de la naștere, el făcând parte dintr-o familie extrem de muzicală, tatăl său fiind una dintre principalele sale surse de inspirație. A învățat să cânte la chitară la doar 5 ani și a adăugat în timp și alte elemente în arsenalul său muzical. Compunerea de cântece, cântatul și pianul s-au alăturat curând talentelor sale, iar până în liceu el era deja pe drumul către o carieră de succes în industria muzicală. „Lost”, lansat de Noak în 2019, la doar 16 ani, a fost o reflectare a acestei prime demonstrații de talent. Piesa rezistă și astăzi, fiind în concordanță cu temele și sunetul celorlalte sale lucrări. În anii următori, el avea să lanseze încă opt single-uri, majoritatea primind milioane de stream-uri fiecare. „When the Shadows Go Home”, cel mai recent dintre acestea, are șanse să aibă rezultate similare, ascultă-l acum și urmărește-l pe Noak mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți