Recenzie: When You’re Not Mine – NOEL

Recenzie: When You're Not Mine - NOEL

„When You’re Not Mine” este primul single al lui NOEL, un tânăr de douăzeci de ani, cântăreț și compozitor. Este despre experiența personală de a vrea să fii alături de cineva, de a te întreba despre persoana cu care ești destinat să fii împreună, de a spera că și ei doresc să fie alături de tine. Piesa dulce este dedicată viitoarei sale persoane, în timp ce cântă despre cum încă nu s-au întâlnit, dar el va continua să o caute și cum va acționa odată ce vor fi împreună. Dacă nu ai fost încă îndrăgostit sau nu ai găsit încă persoana specială, versurile adânci despre dorință și speranță ar putea pune cu adevărat accente pe emoțiile tale. Cu o voce puternică și cârlige pop, NOEL s-a întors la experiențele sale personale și ne-a arătat inima pe mânecă în această piesă autentică.

„When You’re Not Mine” a început ca o melodie despre despărțire, dar, deoarece NOEL nu fusese cu adevărat îndrăgostit înainte de asta, s-a transformat în ceva mai real: o poveste despre dorul după cineva special. El își dorea ca piesa lui să fie sinceră și pot afirma cu încredere că misiunea a fost îndeplinită – și-a vărsat inima într-o piesă care pare cu adevărat autentică și vulnerabilă. El cântă promisiuni despre cum ar face întotdeauna ca acea persoană specială să se simtă fericită, iubită și apreciată. Aceste sentimente sunt exprimate cu o voce sinceră în corul piesei, cu versurile „Dacă aș fi el, te-aș face fericită / Jur că te-aș iubi mereu nebunește” și „Ți-aș da toate orele mele / Aș scrie o melodie și am face-o a noastră / Pentru că acum simt că pierd toată această vreme / Când tu nu ești a mea.” Este o piesă frumoasă și romantică, realizată cu o producție pop constantă, care m-a prins de la început.

Inspirat de artiști precum James Arthur și Lewis Capaldi, NOEL este un artist muzical pop jumătate suedez, jumătate norvegian. El a crescut înconjurat de muzică, dar nu și-a descoperit pasiunea pentru ea decât după ce a fost confruntat cu o accidentare care i-a schimbat viitorul în fotbal. „When You’re Not Mine” este primul său single și pregătește terenul pentru debutul său EP care urmează să fie lansat la începutul anului viitor. Cu doar o melodie disponibilă pentru streaming, NOEL este deja sigur că va avea o carieră muzicală promițătoare. Sunt entuziasmat să văd ce îi rezervă viitorul, iar tu poți să fii mereu la curent cu cele mai recente informații și lansări făcând clic pe platformele de social media de mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți