Recenzie: Where Do I Lay All The Love I Have Left – Anna Pancaldi

Recenzie: Where Do I Lay All The Love I Have Left - Anna Pancaldi

Când ai trăit atât de multă neputință și înfrângere în dragoste, este înțelegător să decizi să te închizi în tine pentru a o evita. De ce să te expui într-atât de vulnerabil în fața celorlalți, când totul se termină mereu cu suferință? Eu și Anna Pancaldi, cu siguranță, simpatizăm cu această idee pentru că o avem și noi. Dar să te închizi în fața dragostei privează o persoană de capacitatea de a crește și de a se maturiza emoțional. Sau, după cum spune Pancaldi cu eleganță, „dacă nu las frunzele să cadă, cum pot crește?”. Obiceiurile vechi mor greu, mai ales dacă au fost create pentru a ne proteja. Dar „Where Do I Lay All The Love I Have Left” de la Anna Pancaldi încurajează ascultătorii să descopere și să împărtășească dragostea ascunsă în interiorul nostru cu restul lumii.

Ascultă „Where Do I Lay All The Love I Have Left” de Anna Pancaldi aici.

„Where Do I Lay All The Love I Have Left” se concentrează pe faptul de a fi suficient de vulnerabil pentru a căuta dragostea după ce am închis-o în viața noastră pentru o perioadă. Acest baladă contemporană la pian îl vede pe Pancaldi redescoperindu-și propriul dor de a cunoaște din nou dragostea – să iubească pe cineva și să fie iubită. Single-ul începe cu note mature de pian, în timp ce artista noastră oferă ascultătorilor o mărturisire în primul vers. În cadrul acesteia, ea dezvăluie faptul că închiderea față de relații i-a confirmat părerile preconcepute. Experiența de a trece prin pierderi insurmontabile a făcut izolarea să fie atractivă. Poți să te protejezi în timp ce controlezi interacțiunile cu ceilalți pentru a minimaliza orice durere (sau potențiala durere). În al doilea vers, Pancaldi detaliază cum „a ține inima închisă” ne împiedică să trăim viața. Ne împiedicăm să experimentăm cele mai minunate momente din viață atunci când facem din trecut bazele propriilor noastre mese. Toate acestea contribuie la un refren puternic în care Pancaldi oferă ascultătorilor cea mai vulnerabilă mărturisire. Pe măsură ce emoția crește în vocea sa, ea informează ascultătorii cât de „înspăimântată” este de a se deschide pentru a permite dragostei care încă rămâne în ea să aibă ocazia de a fi explorată și împărtășită. Versul următor o arată pe artistă îmbrățișând deschis această aventură, oferindu-și ea însăși și celorlalți într-o stare emoțională similară încurajare prin faptul că anxietatea este o parte naturală a acestui proces în încercarea noastră „de a face loc vieții”. Este un semn clar al cât de mult am crescut. În cele din urmă, „Where Do I Lay All The Love I Have Left” arată solidaritate față de cei care au suferit pierderi mari, în timp ce îi încurajează să se mențină deschiși pentru a primi și a împărtăși din nou dragostea lor.

Cântăreața și compozitoarea din Londra, Anna Pancaldi, a avut un an 2023 plin de evenimente interesante. Pancaldi este o artistă consacrată cu trei piese în topul zece al listelor iTunes ale cântăreților-compozitori; a efectuat turnee în Europa, Marea Britanie și SUA; a obținut sprijinul posturilor de radio BBC Radio 1, 2, BBC 6 Music și BBC Introducing și a strâns peste 2,5 milioane de audieri pe Spotify. Și acest lucru face cu atât mai interesantă decizia ei de a se reinventa și de a deschide un nou capitol în cariera sa muzicală! „Where Do I Lay All The Love I Have Left” marchează începutul unui capitol plin de vulnerabilitate emoțională și vizibilitate. Pentru a sărbători ultimul ei release și reinventarea sa, Pancaldi va susține un concert live joi, 18 mai, la Folklore Hoxton. Spectacolul, care este deja sold-out, începe la ora 19:30 – dar pentru fanii care încă sunt interesați de bilete, acestea pot fi plasate pe o listă de așteptare aici. Dacă ți-a plăcut confesiunea sufletească a Annei Pancaldi la fel de mult ca și mie, arată-i puțină dragoste virtuală prin stream-uri, like-uri și urmăriri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți