Recenzie: Where Would You Drive? – Nieri

Recenzie: Where Would You Drive? - Nieri

Trebuie să închipui că Nieri și-a scris imnul inconfundabil, cel mai recent single „Where Would You Drive”, ținând cont de luminile stroboscopice și de aparatele de ceață. Dacă nu, a creat miraculos partenerul perfect pentru hiturile din club. Avem linia de bas zgomotoasă, aducând aminte de club-popul distorsionat al anilor ’10, impregnând single-ul cu o strălucire întunecată. Mai luminoasă decât viu colorată, producția orbitoare estompează ringul de dans într-un cosmos distorsionat de intoxicație electro-pop. Sintetizatoarele se năruie și vibrează, parcă la jumătatea distanței dintre a se prăbuși și a transcende. În ciuda mișcărilor amețitoare, vocea lui Nieri rămâne surprinzător de clară și centrată. Asta până la pod, unde vocea sa este acoperită de un filtru metalic, ca și cum s-ar contopi cu producția electronică. Agitația nu plutește doar deasupra sa, ci îl învăluie în întregime.

„Where Would You Drive” își îndeamnă subiectul să ajungă pe aceeași pagină, chiar dacă începe în cărți complet separate. „O scrisoare pe un pat gol” pune scena în separare. Orice ar fi avut de spus această scrisoare, a servit doar pentru a tulbura apele. Nieri trece prin măsură solicitând comunicare – fie că rezultă în confruntare sau împăcare. „Nu sunt aici și nu asculți” surprinde dezrădăcinarea din inima piesei „Where Would You Drive?”. Pe măsură ce vocea lui Nieri repetă ultimul cuvânt din întrebarea titulară, se distorsionează. La început, este o încercare de a ajunge la acea persoană: de unde mergi de la punctul de cotitură? Însă, pe măsură ce întrebarea persistă, devine un apel la acțiune. Nu există soluție în evadare.

Născut în Milano, Italia, artistul Nieri, stabilit acum în Los Angeles, are o viziune unică și universală asupra muzicii pop. Melodiile sale electrizante găsesc o umanitate surprinzătoare în strălucirea lor electronică. Autenticitatea expresiei sale de sine și disponibilitatea de a explora experiențele prin intermediul genului dancepop îi ridica sunetul incredibil la înălțimi unice. În 2022, Nieri a lansat primul său EP, Starshine, care l-a dus pe artist către orizonturi noi, cu hiturile lui pline de energie. „Where Would You Drive?” este lansat ca primul single al cel de-al doilea proiect, încă nedetaliate la momentul redactării acestei recenzii. Evoluând pe scene mai mari, ajungând la publicuri mai diverse și captând atenția numelor sonore, Nieri este fără îndoială o stea în plină ascensiune a genului dancepop.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți