Recenzie: Whisper In The Dark – Sophie Dorsten

Recenzie: Whisper In The Dark - Sophie Dorsten

„Whisper In The Dark” este o poveste fermecătoare despre un manipulator care se ascunde în întuneric. Unele persoane sunt viclene și istețe, văzând mereu ceilalți ca pe unelte pe care le pot folosi pentru a-și atinge propriile obiective. Dorsten pictează o narativă frumoasă despre o mască care ascunde natura vicioasă, care nu poate exista în lumina soarelui. Dorsten a creat o copertă horror și înspăimântătoare cu piesa care pune ascultătorul într-o stare de spirit întunecată, apăsătoare și înspăimântătoare. Trasând inspirație din coperta veche a unor romane de groază și mister, figura vag acoperită, cu intenții malefice, privește cu nonșalanță în timp ce eroina scanează cu grijă împrejurimile.

Vocele etereală a lui Dorsten pătrunde prin apele întunecate ale melancoliei. Tunetele strălucitoare de pian și vocea frumoasă se combină pentru a crea o tristețe blândă, care se strecoară în inima ta. Nu există destule laude pentru cheile de pian, care generează fiori pe tot corpul în timp ce subtil schimbă direcția piesei. Jocul inteligent al cuvintelor și versurile descriptive ale lui Dorsten atrag ascultătorul într-o lume a emoțiilor și a imaginației, ceva ce este doar sporit de producția și aranjamentul remarcabile al piesei.

Sophie Dorsten, un artist din Phoenix, creează muzică împreună cu fratele ei, Alex Dorsten, multi-instrumentist. Performând în zona Phoenix de la vârsta de 9 ani, ea a scris, înregistrat și lansat piese încă de la 13 ani. Din cauza închiderii concertelor live în timpul pandemiei, Sophie și Alex și-au unit forțele pentru a-și petrece timpul și au început să creeze cântece împreună. Inspirându-se unul de la celălalt, versurile, creativitatea, muzica și producția lor au fost doar amplificate de prezența celuilalt. Pe măsură ce restricțiile s-au relaxat, duo-ul frățesc a avut ocazia de a înregistra în studiouri renumite precum RAK Studios, Studio Two sau Abbey Road Studios din Londra. Recent finalizând turneul lor în Pacific Northwest, Sophie și Alex sunt nerăbdători să le arate fanilor lor munca și inspirația pe care au găsit-o în călătoriile lor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți