Recenzie: Why Does It Always Rain On Me? – Emilia Tarrant

Recenzie: Why Does It Always Rain On Me? - Emilia Tarrant

Lansarea recentă a Emilei Tarrant, „De ce plouă mereu peste mine?”, este o amintire frumoasă și cu inimă frântă a constanței provocărilor vieții. Ea cere un răspuns la această întrebare „de ce”, de ce continuă asta, găsind explicații în auto-acuzare „Este din cauza că am mințit când aveam 17 ani?”, se îngrijorează ea. Este o piesă sinceră care își propune nu doar să aibă o rezonanță, ci și să creeze senzația de a fi ascultată. Nu, nu din cauza minciunii spuse la 17 ani, pare să confirme. Prin repetarea acestor gânduri depresive, Tarrant le scoate în evidență caracterul aparent nejustificat și oferă confort prin abordarea pur și simplă a acestor probleme. „De ce plouă mereu peste mine?” este o piesă la care poți plânge puțin mai puțin de fiecare dată, expresia propriei dureri fiind și o lecuire pentru ascultătorii săi.

Piesa începe cu vocea tulburătoare a lui Tarrant, ecoul primelor versuri. O notă liniștită, dar puternică, îi acompaniază constant, iar cheile pianului solene umplu tăcerile sale. Când începe refrenul „De ce plouă mereu peste mine”, muzica se accelerează ușor, ca și cum ea ar anticipa mai multă speranță, mai multă energie și nu le poate găsi. Aceasta îi permite să mențină fără probleme tonul depresiv și să evoci, într-un fel, o emoție și mai puternică fără să schimbe aproape nimic în afară de volumul propriei voci. Și această voce este suficientă, este sinceră și autentică, simțindu-se ca un strigăt real. Acest aspect se menține pe întreaga durată a piesei, vocea sa singură sugerând izolarea atât de evidentă în versuri. În timp ce soarele strălucește pentru alții, ea simte ploaie, pare să aibă o nor de ceață care o urmărește și, așadar, numai pe ea o auzim. Acest lucru este valabil până la finalul său, când straturile propriei voci se unesc pe măsură ce piesa se apropie de sfârșit.

Emilia Tarrant a crescut în Winchester, deși călătoriile ei și excursiile familiei departe de acesta erau frecvente. A fost în aceste aventuri unde și-a descoperit pentru prima dată interesul specific pentru muzică. Coldplay și Moby & Jack Johnson i-au lăsat o pasiune pentru sunet, răsunând în mintea ei și acum, la doar 19 ani, ea îi urmează acea voce. Ea a strâns deja o bază de fani mare și o discografie pe măsură. În ultimii patru ani, a lansat 17 single-uri care au acumulat sute de mii de ascultări, cel mai popular dintre ele având sute de mii de ascultări. „De ce plouă mereu peste mine?” urmează să se alăture acestora, cu deja peste 18.000 de ascultări. Cu o prezență crescândă pe rețelele de socializare, peste 2.000 pe Instagram și 30.000 pe Spotify, ea se îndreaptă spre a se alătura sunetelor de la radio care au inspirat-o în creșterea ei. Urmează-o pe Tarrant în continuare și ascultă „De ce plouă mereu peste mine?” pentru a fi la curent cu succesul ei în creștere.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți