Recenzie: Wish That You Were Here – Dasha

Recenzie: Wish That You Were Here - Dasha

“Ești tipul de băiat care obține ceea ce își dorește/ Sunt tipul de fată care se îndrăgostește,” cântă Dasha dezamăgită în cel mai nou single al ei, “Wish That You Were Here.” Tristețea ei se strecoară prin versuri și refrene, spunând povestea sfâșietoare și, din nefericire, ușor de înțeles, a descoperirii inimii tale cuiva știai că te va răni în final. Indiferent de ceea ce face cineva – te ascunde de prietenii lui, minte, înșală, te părăsește prin telefon – adevărul fundamental este că inima vrea ceea ce vrea, chiar dacă este ceva ce nu ar trebui. Deși cântecul Dasha a fost scris pentru a exprima ceea ce își dorea să îi spună fostului ei iubit, precum și rușinea personală, el arată că sentimentele tale nu te fac rușinos, ci te fac uman.

Nimic nu transmite un mesaj melancolic mai bine decât o baladă la pian, mai ales atunci când pianul este însoțit de o chitară sumbră și de sintetizatoare triste. “Wish That You Were Here” poartă o aură plină de tristețe pe tot parcursul piesei prin instrumentația sa, arătând lupta lui Dasha cu sentimentele sale față de fostul ei iubit semnalizat cu steag roșu. Tristețea ei rezonă prin vocea sa radiantă, dar mai ales prin versurile sale, cu fraze ce lovesc în stomac ca, „M-ai părăsit prin telefon / Fără o lacrimă / Și urăsc faptul că încă îmi doresc să fii aici.” Dar cea mai sinceră și vulnerabilă frază a ei este ceea ce face ca ascultătorul să fie captivat de empatie, „Dar mai degrabă aș avea ce e mai rău din tine decât nimic.”

Dasha, originară din San Luis Obispo, California, a fost imersată în lumea artelor de la o vârstă fragedă; inclusiv învățarea de activități precum dansul, actoria și, desigur, muzica. Din momentul în care avea 12 ani, ea a scris și interpretat muzica sa cu ajutorul fratelui ei mai mare și producătorului. Primul ei EP, „$hiny Things,” i-a adus popularitate pe TikTok, cu mii de fani, ajutând-o să obțină realizări în streaming, să fie prezentă în playlist-uri editoriale și să apară în reviste importante precum Rolling Stone India și Nylon Mag. Cu numeroase lansări populare și altele în pregătire, Dasha este un diamant în brut ce cucerește treptat strălucirea în industria muzicală.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți