Recenzie: Wish You The Best – Goodluck Rylie

Recenzie: Wish You The Best - Goodluck Rylie

„Goodluck Rylie’s „Wish You The Best” relatează o poveste de iubire eșuată. Cum poți să-ți dorești veșnicie cu cineva și, deodată, ești cuprins de regret și disperare. El vorbește despre sentimentul de bântuire, de greață și de dorința de a le putea dori tot binele. Expresiile legate de arme și sânge sunt prezente. Piesa începe cu o introducere mai blândă, dar devine rapid mai veselă pe măsură ce povestește în detaliu despre destrămarea unei relații prin imagini vii. Prin versuri ușor de înțeles și sunete indie-pop, am fost captivat de la început, când el se deschide despre durere și eșecul acestei iubiri prin piesă.

În primul vers, Goodluck Rylie cântă despre planurile de a se stabili și a cumpăra o casă cu persoana iubită. Această poveste de iubire dulce se strică rapid pe măsură ce lirismul său devine despre cum aceștia pleacă, simțindu-se ca un „scop în sine”, și cum ei „se prefac mereu”. Între producția pop și vocile calde, ne introduce în experiența de a realiza că o persoană nu era deloc ceea ce părea a fi și că relația nu este menită să dureze. Acele sentimente de regret, trădare și durere sunt transmise în refrenul puternic „Acum am nevoie să fiu salvat, mă scald în flăcările tale / Oh, tot ce am de spus este / Regret momentul când ne-am întâlnit și mi-ai spus / Că nu mă poți scoate din mintea ta.” Piesa se încheie cu versurile „Mi-aș dori să-ți pot dori tot binele / Îți doresc tot binele.” Uneori, avem un partener care ne rănește sau este toxic pentru noi. Dacă simți că vreuna dintre versuri și teme te rezonă, „Wish You The Best” merită să fie ascultată.

Goodluck Rylie este un artist indie-pop din California. S-a născut în comitatul Marin și locuiește acum în Los Angeles. El și-a făcut debutul în 2020 cu single-ul „Party Dies” și acum, după trei ani, el revine pe scenă cu piesa „Wish You The Best.” Își propune ambițios să lanseze un nou single în ultima vineri a fiecărei luni până în 2023. Melodiile sale se concentrează în principal pe teme precum dependența, pierderea și deznădejdea, pe care le surprinde prin versuri sincere și voci dinamice. Multă muzică a sa este inspirată de experiențele sale legate de schimbare: schimbarea locuințelor, schimbarea prietenilor, schimbarea relațiilor, schimbarea stilurilor de viață. Aștept cu nerăbdare să văd evoluția carierei sale.”

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți