Recenzie: With Or Without You – Pacifica

Recenzie: With Or Without You - Pacifica

Această melodie m-a adus într-o mare PROBLEMĂ. Ascultând-o în buclă mi-a dat curajul să fac lucruri pe care în mod normal nu le-aș face. De exemplu, întâlnesc un medic de urgență și un pilot în timpul meu liber. Sunt supra-muncit și obosit – nu am timp să fiu implicat într-o relație serioasă, dar am destulă energie pentru o mică distracție. Le-am spus ambilor că vreau să merg într-o călătorie. Ambii au fost prea ocupați. Aici este momentul în care mi-a venit curajul și am făcut o greșeală gravă. Le-am spus când și unde plănuiam să-mi petrec vacanța și că mă voi bucura de ea cu sau fără ei. Ei bine, amândoi au găsit miraculos timp în programele lor și mă vor însoți… ei nu știu unul despre celălalt. Așa că mă aflu într-un adevărat dilemă. Este destul de evident faptul că piesa „With Or Without You” a celor de la Pacifica mi-a dat un mare caz de sindromul personajului principal și sunt sigur că va face același lucru și pentru tine.

„With Or Without You” este un imn rock care cuprinde sentimentul de „ardere” și de a nu fi deranjat. Există o anumită putere și o atracție sexuală care provine din având limite și știindu-ți valoarea – asta te face foarte dorit de alții. Single-ul începe cu instrumentale care atrag imediat atenția și curiozitatea unui ascultător. Bateriile stabilesc un ritm captivant în timp ce corzile ne oferă o mică gustare a riff-urilor care sunt de așteptat pe parcursul melodiei. Pre-refrenul amplifică ideea de a fi „neafectat”: „Nu pot deranga să mă telefoanezi / Nu-mi amintesc că am mințit / Nu voi încerca să-mi păstrez aparențele / Nu-mi amintesc că am încercat”. Inima a ceea ce înseamnă a fi „neafectat” constă în înțelegerea faptului că singura intrare care este necesară este a ta. Nu-i pasa de ceea ce criticii au de spus în ceea ce privește modul în care te porți și deciziile pe care le iei. Acest lucru devine clar într-unul dintre cele mai captivante și memorabile refrene pe care le-am auzit vreodată: „Există un loc unde vreau să merg / Și există un loc unde vreau să fiu / Cu sau fără tine”. Este un mesaj direct; intenționez să merg oriunde doresc, indiferent de prezența sau absența ta. Este o trezire dureroasă care ne îndeamnă pe fetele „hot” să facă ce le place, pentru că suntem întotdeauna cel mai atrăgătoare atunci când trăim pentru noi înșine. Dar dacă asta nu te convinge, poate solo-ul bolnav de corzi de la finalul piesei o să o facă.

Pacifica este o formație rock din Argentina formată din Inés Adam și Martina Nintzel. Grupul și-a început cariera cântând cover-uri ale unor melodii de la trupe indie-rock iubite, cum ar fi The Strokes, Arctic Monkeys și The Virgins. Ei le urcau apoi pe internet pentru a fi apreciate de alții. Aceasta a construit baza de fani loiali în timp ce duo-ul și-a cultivat un stil muzical ce transcende influențele personalităților rock pe care le-au interpretat la început. Acum, artiștii sunt pe cale să lanseze primul lor album cu piese originale, în care „With Or Without You” apare ca primul single. „With Or Without You” reprezintă și primul single de debut al duo-ului, iar videoclipul a avut premiera astăzi, de asemenea! Cu anticipația tot mai mare a fanilor pentru mai multe lansări, nu îmi rămâne niciun dubiu că asistăm la ascensiunea unei noi legende a rockului. Dacă v-ați distrat la maxim cu Pacifica așa cum am făcut și eu, arată-le puțin dragostea virtuală prin stream-uri, like-uri și urmăriri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți