Recenzie: With You (feat Morgin Madison) – LINNEY

Recenzie: With You (feat Morgin Madison) - LINNEY

Este comun să te simți singur în lume. Uneori, acest sentiment de singurătate poate duce la gânduri și mai negative și distructive. Trebuie să învățăm cum să ne ținem departe această mentalitate, chiar dacă poate fi greu. LINNEY, Morgin Madison și Luxtides au scris melodia „With You” pentru a ne reaminti că nu suntem singuri; avem prieteni, familie și oameni care ne susțin. Mai sunt atâtea lucruri pe care trebuie să le realizăm în viață. Lăsând greșelile și regreturile în trecut ne va ajuta să mergem înainte și să vedem partea mai luminoasă a lucrurilor. Dacă vreodată te simți lipsit de motivație sau pierdut, ascultă această melodie pentru a te simți încurajat și pentru a-ți aminti că există oameni care te susțin acolo.

Melodia începe cu o ambiție spațială și ad lib care va captiva imediat atenția ascultătorului. Piesa are un ritm EDM care se păstrează pe tot parcursul și te face să vrei să sari la muzică. Stilul acestei muzici îmi amintește de o melodie a lui Tove Lo sau Ellie Goulding, pe care LINNEY le menționează pe ambele artiste ca influențe; este o mixtură de electropop și dance pop. Tonalitatea creează motivație pentru persoanele care se simt excluse în lume, pentru a le arăta că nu sunt singure. Cu toate acestea, cu ritmul său vioi, versurile sunt încă evidențiate pentru a transmite mesajul important. Stilul vocal al lui LINNEY se potrivește cu această melodie EDM, care este captivantă pentru urechi. Partea instrumentală de la sfârșit are sunetul optimist și plin de energie, care apoi se încheie în ambiția spațială.

LINNEY este o cântăreață/compozitoare cu sediul în LA. Ea a colaborat cu producători de muzică electronică precum Gareth Emery, Tritonal, Ummet Ozcan și ARMNHMR. Ea este câștigătoarea Concursului de Compoziție John Lennon; muzica ei a fost ascultată în „New Music Friday”, „mint”, „Dance Rising” și multe altele. A fost în Top 10 în clasamentele Apple Music din Finlanda, Irlanda, Țările de Jos, Thailanda, Noua Zeelandă și a fost prezentată în emisiuni TV precum „Riverdale” și „The Chilling Adventures of Sabrina”. Morgin Madison descrie muzica sa ca fiind un „stil unic de muzică dance atmosferică, care variază de la ritmuri house relaxate la compoziții dramatice și pline de impact”. Mau5trap l-a semnat pe Madison după ce a auzit câteva demo-uri și a vrut să-l susțină. Madison s-a alăturat lui LINNEY pentru a lucra la melodie după ce a invitat-o să împărtășească scena cu el, deschizând pentru Deadmau5 în turneul „We Are Friends Tour” la Red Rocks, CO în noiembrie. Aceasta este doar începutul pentru ei!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți