Recenzie: Woah! – Lev

Recenzie: Woah! - Lev

Producția remarcabilă realizează un sunet rafinat, modern, cu o aranjare de idiosincrazii. Ascultând primul vers și te vei întreba cum a reușit el să producă astfel de sunete. Modul în care modulează buclele vocale pentru a suna ca instrumente sintetice este fascinant, aducând o gură de aer proaspăt în formula pop. Lev găsește cu pricepere echilibrul între destabilizare și hipnotic. „Woah!” este menținută eficient de vocile impresionante ale lui Lev. Inregistrate dublu pentru a obține textură și impact maxim, artistul trece cu ușurință de la un cântec lin la un falset înălțător. Când piesa explodează într-o simfonie de corzi, percuție și supraînregistrări vocale, pare a fi o revelație.

Scufundându-ne în versuri, devine clar de ce Lev este mândru că a scris și produs „Woah!” de unul singur. „A fost un drum lung, cred că așa merge când nimeni nu îți luminează cărarea,” remarcă el în singurătate. În loc să umple zgomotul cu muzica tipică a izolării, Lev creează un sunet care umple camera, un sunet creat de el însuși. Înainte, frica de a se confrunta cu toate acestea singur l-ar fi speriat, dar acum nu mai este așa. El își spune în gând că „nu mai este nimeni care să mă salveze, dar poate exact asta am nevoie.” Este în momentele în care nu își poate permite să se îndoiască de sine că descoperă tot ce este în stare să facă. „Dar acum știu exact ce,” sunetul învârtește gândul. De ce are „nevoie” este să aibă încredere în propriile abilități și talent: ca scriitor, ca producător, ca artist și ca om.

Lev, un cântăreț, compozitor și producător din Los Angeles, își arată talentul polivalent cu „Woah!”, al cărei text și producție sunt 100% realizate de el. Artistul a colaborat cu mulți colegi pop în trecut, contribuind cu producție și compoziție la lucrări ale unor artiști precum salem ilese, Aimee Vant, Sophia Gripari, etc. În 2021, Lev a lansat EP-ul „A Year Underwater”, care a acumulat peste 1,5 milioane de ascultări pe Spotify. De la revenirea sa în muzică în 2022, după un an de absență pentru a se dezvolta și a crește ca artist, Lev a lansat câteva single-uri excepționale. „Woah!” îl prezintă pe artist ca un producător și compozitor desăvârșit, cu un sunet îndrăzneț.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți