Recenzie: WOMAN MADE – Athena Skye

Recenzie: WOMAN MADE - Athena Skye

Athena Skye este o artistă puternică. Noul său single, „WOMAN MADE”, este o melodie inspiratoare despre a te simți încrezătoare în tine și mândră de feminitatea ta. Ca femei, ne confruntăm în fiecare zi cu injustiții și nesiguranțe și, în majoritatea timpului, ne concentrăm pe aspectele negative, dar Athena spune nu mai. Haidem să sărbătorim cea mai mare dar al nostru, acela de a fi femei. Suntem create de femei și putem conduce lumea dacă realizăm puterile pe care le avem înăuntru. Nu există o carte de reguli pentru a fi „femeia perfectă”. Femeia perfectă este aceea care este exact ceea ce ești deja. Unele dintre noi sunt încrezătoare; unele dintre noi sunt timide. Unele dintre noi sunt aranjate; unele dintre noi sunt dezordonate. Unele dintre noi sunt o combinație de toate, dar TOATE suntem create în mod perfect. Poate fi dificil să înțelegem magia pe care o avem înăuntru după ce am fost distruse, lovite, ni s-a spus că nu suntem destule sau că suntem prea multe, dar acele încercări și suferințe nu fac decât să amplifice puterile noastre. Suntem puternice, chiar și atunci când nu credem asta. Suntem rezistente, chiar și atunci când nu știm asta. Suntem amabile, chiar și atunci când ni s-au dat motive întemeiate să nu fim. Suntem binecuvântate cu o sororitate înnăscută și trebuie să petrecem fiecare zi construindu-ne una pe cealaltă și să nu ne distrugem. Trecem prin destule ca femei încât să nu mai tolerăm nimic mai puțin decât ceea ce merităm. Este timpul să recunoaștem calitățile incredibile pe care le avem. Este timpul să fim ceea ce suntem, pentru că suntem mai mult decât suficiente. Este timpul să nu ne mai pese de ceea ce vor spune ceilalți. Suntem femei; ascultați-ne răgetul!

Încă de la începutul acestei melodii, știi că te așteaptă o experiență sonoră deosebită. Versurile atrăgătoare ale Athena și muzica captivantă cu siguranță te vor face să îți miști corpul și să tipi versurile puternice într-o perie de păr. Aceasta este melodia pe care fetele o vor asculta în repetiție în timp ce stau pe podea, își fac machiajul și savurează niște păhărele de tequila înainte de a ieși în oraș cu o nouă atitudine. Versurile ei sunt inteligente și cu siguranță îți vor rămâne în minte. Aceasta este genul de melodie la care mergi pe drumul cel mai lung acasă doar ca să o asculți din nou cu geamurile deschise și o nouă încredere strălucind prin plafonul panoramic. Este emoționant să auzi o femeie cântând o asemenea baladă puternică, menită să ajute femeile să înțeleagă perfecțiunea lor simplă. Aceasta este imnul pe care vrem să îl ascultăm pentru fiicele noastre și sperăm să nu uite niciodată cuvintele. „WOMAN MADE” este o melodie creată de o femeie, pentru femei, iar fetele se vor simți fermecate și electrizate doar dintr-o singură ascultare.

În mitologia greacă, Athena este zeița înțelepciunii și se pare că Athena urmează pașii numitoarei sale pentru a împuternici și inspira femeile. Athena Skye este o cântăreață/compozitoare cu sediul în Londra. Este un adevărat poet al versurilor care vrea să schimbe lumea. Ea susține că scrierea de melodii este terapia ei, iar sunt sigur că ascultarea muzicii ei este terapeutică pentru toți cei norocoși care o ascultă. Vrea să evidențieze vulnerabilitățile ei pentru a arăta oamenilor că nu sunt singuri. Toți avem insecurități, dar Athena transformă asta în superputerea ei cea mai mare cu versurile ei dinamice și sunetele pline de atmosferă. Muzica Athenei este inspirată de cele două orașe native, Londra și Atlanta. A acumulat peste 2 milioane de vizualizări pe TikTok și fanii o compară chiar cu Ariana Grande. Athena vrea să introducă lumea într-o nouă eră revigorantă a muzicii și abia așteptăm să facem parte din călătoria ei spre stele.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți