Recenzie: Wonder – Kabelle

Recenzie: Wonder - Kabelle

„Wonder” este o melodie electric-pop plină de energie, atingând culmi impresionante de euforie prin vocale. Cu mixajul energetic al instrumentelor și sentimentul incontestabil de pozitivitate, introducerea la Kabelle este la fel de entuziastă și plină de energie ca restul trupei. Inspirată de artiști precum Chvrches sau The Naked and Famous, Kabelle își formulează un stil plin de potențial aventuros.

Atmosfera luminată și inovatoare, alături de vocile strălucitoare, creează peisaje sonore care se potrivesc cu emoția mirării. Kabelle face o treabă excelentă adăugând un coloană sonoră pentru emoțiile pe care le trăim cu toții zilnic, amintindu-ne de sentimentul de uimire pe care l-am putut avea în copilărie și ne încurajează să ieșim și să căutăm acest sentiment din nou. Pentru a-și contura acest sunet specific, pasajele lor nostalgice și viziunea futuristă sunt acompaniate de sintetizatoare intense și tobe pline de ritm.

Kabelle, formată la începutul anului 2020, a început ca un proiect solo al cântăreței și compozitoarei Katie Jones, colaborând cu artiști din întreaga lume la numeroase colaborări. După ce au decis să transforme Kabelle dintr-un proiect solo într-un grup, Jones l-a întâlnit pe Adam Gordon. Chimia dintre ei era evidentă încă de la prima piesă pe care au scris-o împreună. Găsindu-și punctele forte în abilitățile celuilalt, vocea puternică a lui Katie și background-ul divers în influențele muzicale al lui Adam acoperă lacunele dintre producția „la dormitor” și spectacolele live interesante. În cele din urmă, Brertie Atkinson, un baterist incredibil, s-a alăturat lor aducând energie și forță melodiilor lor. Pe măsură ce Kabelle lansează treptat single-urile lor, ei își construiesc în mod gradual entuziasmul și experiența înaintea lansării primului lor EP.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți