Recenzie: Work To Do – Erika Karina

Recenzie: Work To Do - Erika Karina

Erika Karina lansează o nouă melodie inimioară, „Work To Do”, despre consecințele unei relații toxice și cum aceasta reconfigurează mintea și inima ta. Doar pentru că scapi de persoana toxică, traumele și suferința nu dispar odată cu plecarea lor. Continuarea este întotdeauna dificilă, mai ales când ai fost odată atât de naiv în legătură cu cât de multă durere poate provoca iubirea din trecutul tău. „Work To Do” este despre a-ți pune în sfârșit viața în joc când te confrunți cu o inimă pe care nu ai rupt-o și un viitor pe care nu l-ai prevăzut. O relație negativă provoacă răni interioare care se transformă în cicatrici adânci pe care s-ar putea să nu le vindecăm niciodată complet, așa că procedăm cu prudență suplimentară atunci când inima noastră începe să bătaie din nou pentru cineva nou, pentru că nu ne mai putem încredere în propria noastră judecată sau în ceilalți așa cum o făceam înainte. Să ai încredere într-o nouă persoană nu se va întâmpla peste noapte, dar persoana potrivită va călători alături de tine și va aștepta cu răbdare până când poți renunța la gardă din nou. Nu grăbi procesul tău de vindecare; nu-ți cere scuze pentru ezitare sau vigilanță; ai încredere în instinctele tale și dă-ți o șansă de a rescrie narativa pe care altcineva a creat-o pentru percepția ta despre iubire. Cea mai mare poveste de iubire după o relație toxică este cea pe care o ai cu tine însuți. Nu-ți cere niciodată scuze pentru timpul pe care-l iei pentru a te îndrăgosti din nou de tine și pentru a te lupta pentru tine.

„Work To Do” este o melodie frumoasă care evidențiază talentul vocal excepțional al lui Erika Karina. Balada începe cu acorduri ușoare de chitară care te duc instantaneu în sentimente și știi că te așteaptă o poveste înfrântoare. Erika își lasă garda jos și ne permite să-i vedem vulnerabilitatea. Versurile ei sunt sincere și autentice, deoarece relatează cu elocvență lupta de a naviga prin viață după o relație toxică. Pe măsură ce melodia progresează, vocile lui Erika cresc, iar pasiunea ei intensificată transmite durerea și frustrarea de a încerca să-ți vindeci inima și mintea după ce ai fost trădat atât de mult de cineva pe care l-ai iubit. Profunzimea ei emoțională este fără egal, iar versurile sunt preluate direct din paragraful nostru lung de notițe, pe care ne-am dori să avem curajul să-l trimitem. Producția minimalistică permite vocii să strălucească, iar cuvintele ei taie adânc. Această piesă introspectivă va rezona cu oricine este încărcat de continuarea și redescoperirea de sine în urma toxicității și a inimii frânte.

Erika Karina este o cântăreață/compozitoare din Los Angeles aflată în ascensiune. Albumul ei de debut, „i’m okay”, a fost lansat în februarie și spune povestea anevoioasă a anului 2022 al Elrikei. Erika a luat o șansă care i-a schimbat viața și s-a mutat în Los Angeles pentru a-și urma pasiunea pentru muzică. Împreună cu o viață nouă și o foame nouă de a-și îmbunătăți abilitățile, Erika s-a implicat într-o relație toxică. Prin creștere personală și dezvoltare, ea a învățat cum să accepte o iubire sănătoasă și a găsit pe cineva nou pentru a o împărtăși, și vrea să transmită publicului ei că este posibil nu doar să revii, dar să revii și mai puternic, acceptând doar ceea ce meriți. Erika Karina este o forță, iar ea își folosește talentul și trecutul tumultuos pentru a-i ajuta pe ceilalți să se vindece și pentru a le arăta că nu sunt singuri. Erika poate avea „Work To Do”, dar ea este deja bine pe drumul spre a inspira oamenii și a-și face un nume în industrie!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți