Recenzie: Worst Boyfriend Award – Emilia Tarrant

Recenzie: Worst Boyfriend Award - Emilia Tarrant

Relațiile toxice pot afecta atât sănătatea mentală, cât și emoțională, lăsându-te epuizat și obosit. Este greu să te ocupi de persoana care a fost odată sursa ta de dragoste și sprijin, acum tratându-te în moduri pe care nu le meriți. Să vezi pe cineva drag transformându-se într-o versiune de sine necunoscută, după ce ai împărtășit împreună amintiri prețioase, este descurajant. Iubirea euforică pe care ați experimentat-o împreună nu mai există. Impactul relațiilor toxice poate afecta încrederea, starea de spirit și chiar sănătatea fizică. Ultimul single al lui Emilia Tarrant, „Worst Boyfriend Award”, explorează distructivitatea unor astfel de relații, pornind de la perspectiva sa de observator, nu din propria experiență și cântă la persoana a III-a. El arată durerea și trauma prin care trece prietenul său, capturând frustrarea de a o vedea pe cineva pe care îl pasă să sufere într-un astfel de moment dificil.

La începutul unor relații, partenerul tău te poate captiva promițând lucruri care sună incitante, îți dau fluturi în stomac și creează iluzia unei povești de dragoste tipică basmului. Cu toate acestea, mulți dintre ei nu se angajează sau nu se țin de aceste promisiuni, lăsându-te decepționat, iar unii chiar devenind o persoană pe care nu o mai recunoști. Asta a fost unul dintre multele lucruri pe care prietena lui Emilia le-a experimentat, dar prietena nu își dă seama de asta și se vede prinsă în acest ciclu toxic: „El nu te tratează cum ar trebui. Face planuri și nu se prezintă. Sper ca ea să știe că nu ar trebui să fie așa. Niciun mesaj, niciun apel. Asta e ceea ce numești tu iubire?”. Apoi, Emilia își dă seama că motivul pentru care prietena ei nu vrea să părăsească această relație este pentru că este „orbă” la defectele lui. Ea continuă să evidențieze efectele de a nu fi capabilă să se elibereze de această situație, pe care le vede în prietena ei: „Lipsă de încredere. Ei i-e frică să fie singură. O mână de ajutor. El este cel mai rău, cel mai bun lucru pentru ea. Din punctul meu de vedere, el nu te tratează cum ar trebui.”

Emilia Tarrant este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 21 de ani din Winchester, Anglia. Ea a început să scrie cântece la vârsta de 12 ani. De atunci, muzica sa a fost prezentată în cadrul emisiunii populare de televiziune, Love Island UK & USA, în timp ce a fost inclusă și în playlisturile Apple Music și Spotify. Ea și-a văzut muzica susținută de BBC Radio 1, The Line of Best Fit, Wonderland Magazine, Notion, Metal Magazine și Record of the Day. Emilia a colaborat cu nume cunoscute și foarte respectate în industrie, precum Kingdoms, Charlie Thomas și producătorul nominalizat la premiul Grammy Will Hicks, care au colaborat cu artiști precum One Direction, Ed Sheeran, Little Mix, R3hab și alții. Încă din martie, a lansat un EP cu 5 piese intitulat „When It Was Chaotic”, iar una dintre piese, „When It Was Chaotic”, a depășit 200.000 de audieri pe Spotify. Ascultați cel mai recent single al lui Emilia Tarrant, „Worst Boyfriend Award”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți