Recenzie: worst of times – Ava Della Pietra

Recenzie: worst of times - Ava Della Pietra

Ava Della Pietra lansează un imn plin de emoție, „worst of times”. Melodia exprimă într-adevăr ceea ce înseamnă să fii un prieten bun. În viață, putem trăi momente de vârf ca Everestul și adâncimi la fel ca mările, și este important să avem alături în acele momente pe cei care vor sărbători acele victorii și să ne sprijine când pierdem. Nu există un gest mai semnificativ decât să stai alături de cineva în cele mai întunecate momente ale vieții. Când cineva se luptă cu sănătatea mentală, s-ar putea să nu vrea să fii în preajma lui, dar are nevoie de tine. Iubirea pentru cineva înseamnă să-l iubești întotdeauna, în timpul bun, în timpul rău și în cele mai cumplite vremuri. Este o emoție greu de descris să știi că oamenii de lângă tine nu te vor abandona, chiar dacă tu nu te simți ca persoana pe care o întâlniseră. Când te afli într-un moment dificil, vârful tău ar putea fi chiar la colțul următor, și chiar dacă durează ceva timp, ține-te de oamenii care te fac să te simți văzut, auzit, iubit și în siguranță. Dacă sunt cele mai grele momente, asta înseamnă că înainte sunt doar momente mai bune. Nu te scuza niciodată pentru starea ta de spirit sau pentru locul în care te afli în călătoria ta. Vindecarea nu este un proces liniar. Momentul cel mai dificil face ca momentul cel mai înalt să fie și mai euforic, și nu uita niciodată prietenii care te-au ajutat pe parcurs.

„worst of times” este o piesă profund emoțională despre sprijinul incondiționat pentru cineva care are cea mai mare nevoie de el. Această melodie evidențiază versatilitatea și abilitatea Avei de a crea muzică. Ea creează artă care rezonă adânc cu ascultătorii săi. Ava captează imediat atenția cu melodiile sale pline de gânduri și versurile pline de sens. Ava a scris „worst of times” pentru una din cele mai dragi prietene ale ei care se lupta cu sănătatea mentală. Ava vrea ca ascultătorii săi să știe că „este vorba despre a fi alături unul de altul, indiferent în ce situație”. Cu vocea ei frumoasă și mesajul cardinal de a ajuta pe cel de lângă tine, Ava Della Pietra schimbă industria muzicală un cântec o dată.

Ava Della Pietra este o cântăreață/compozitoare din Long Island. Lansarea „worst of times” urmează unor ani agitați pentru Ava. Ea a scris peste 130 de melodii, dintre care 32 în timpul carantinei alături de familia ei din New York. În timp ce urmărea o carieră ca actriță pe Broadway și compozitor pop, a fost acceptată în prestigiosul program de licență duală a Universității Harvard – Berklee College of Music. Nu numai că Ava este o cântăreață și compozitoare talentată, este și o multi-instrumentistă pricepută la pian, chitară, bas, vioară și ukulele. Muzica este pasiunea ei și jurnalul minții sale. Dorința ei este ca muzica ei să inspire pe alții și să-i ajute să descopere mai mult despre ei și despre emoțiile lor, exact cum o ajută și pe ea să se descopere pe sine. Prinde energia vibrantă a A

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți