Recenzie: y am i not okay – Luci

Recenzie: y am i not okay - Luci

Recenzie: „y am i not okay” – Luci

Majoritatea dintre noi am trecut prin despărțiri dificile cel puțin o dată în viața noastră. Dar o despărțire în care cealaltă persoană pare să se simtă mai bine decât tine ulterior este și mai grea, pentru că îi vezi pe ei trecând mai departe în timp ce tu ești încă blocat în trecut – sau cel puțin încerci încet să treci peste asta. Credeai că și ei vor avea probleme din cauza iubirii pe care o aveți cândva reciproc, dar este exact opusul – ei se descurcă foarte bine. Melodia „y am i not okay” a lui Luci, de pe viitorul său album, vorbește despre trecerea printr-o despărțire abruptă și despre cât de devastatoare poate fi aceasta. Este sfâșietor când spun că nu vor găsi pe cineva ca tine sau că nu ar vrea să aibă o altă relație, dar apoi ei găsesc pe altcineva într-un mod care pare că nimic nu s-a întâmplat. Te vei simți trădat și mințit pentru că ei își contrazic cuvintele. Rămâi acolo întrebându-te dacă ei te-au iubit vreodată sau dacă au însemnat ceva ce au spus. Cum se descurcă ei bine, dar tu nu?

Introducerea melodiei „y am i not okay” are o ambiție ambiguă, cu ecouri, ad-lib-uri și acorduri de pian mici, creând un efect rătăcitor și feeric. Vocea angelică a lui Luci este introdusă încet, emanând un peisaj sonor misterios care te atrage. Vocea ei înaltă și suavă accentuează perfect versurile, evidențiind o gamă de emoții puternice în fiecare linie. Coerența tonului ei creează o impact de empatie la ascultător în privința sentimentului de inimă frântă după o despărțire. Peisajul sonor electro-pop este subtil contrastat de versurile sale adânci și emoționale, care amplifică mesajul general. Instrumentația este minimală, ceea ce ne ajută să ne concentrăm asupra versurilor, iar tempo-ul are o viteză moderată cu un ritm animat, evidențiind într-o mică măsură o influență beat-inspired. Podul melodiei transmite o senzație sentimentală prin versuri, împreună cu un peisaj sonor feeric, dar ușor înspăimântător în fundal, care duce la ultima porțiune a refrenului cu același tempo de viteză moderată.

Luci este o cântăreață/compozitoare/performer queer care vrea să modeleze lumea într-un mod mai bun. Ea și-a descoperit pasiunea pentru muzică ca producătoare de muzică electronică. Luci și-a explorat capacitățile artistice și s-a aventurat în cântat și compus, extinzându-și arta din domeniul EDM și explorând lumea pop și a performanței. Muzica ei s-a îmbunătățit și a devenit mai ambițioasă decât înainte, reprezentând o nouă eră captivantă pentru oameni. Păstrându-și trecutul său muzical, dansul și muzica alt-pop influențează foarte mult sunetul ei. Ea are peste 200 de mii de ascultători lunari pe Spotify, cu peste 36 de mii de urmăritori. Muzica sa diversă demonstrează abilitatea ei de a produce diferite sunete pentru a fi apreciate de oameni. Asigură-te că o verifici pe Luci!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți