Recenzie: Yearbook – Julia Kate

Recenzie: Yearbook - Julia Kate

„Yearbook” este o piesă în mod inherent nostalgică, reflectând asupra liceului, sau simplu anilor anteriori. Dar, nu pare să se bucure de nostalgia, în schimb face pași spre un viitor îmbunătățit. Aceasta nu este o melodie despre compătimirea celor care nu au avut o experiență bună în liceu, deși Julia Kate lasă să se înțeleagă că a ei nu a fost la fel de bună pe cât ar fi putut fi. Aceasta este o melodie făcută pentru cei care pot reflecta asupra trecutului cu toate aspectele sale pozitive și negative și decid totuși să meargă înainte. Ea pare să admire trecutul pentru cum i-a modelat personalitatea, dar ia în considerare cât de puțin au văzut cei din jurul ei cine era ea pe atunci, poate tocmai de aici a rezultat puternicul sentiment de identitate pe care îl poartă acum. „Yearbook” este în general o privire pozitivă asupra creșterii și descoperirii sinelui.

Melodia începe cu un acompaniament de chitară acustică liniștită în spatele vocii lui Julia. Ea cântă de parcă i-ar povesti în fața unui foc de tabără și, împreună cu chitara și temele melodiei, te duce direct în valurile nostalgiei. Ea cântă sincer, oferind mărturisiri pe care nu le-ar fi făcut atunci. Pe măsură ce chitara își mărește ritmul și ea continuă, ne arată o gamă impresionantă de voce. Ea cântă aparent natural într-o înălțime joasă pentru cea mai mare parte a piesei, dar notele ei înalte aici arată cu adevărat ce interpretă frumoasă de voce este Julia Kate. Acest lucru devine tot mai impresionant pe măsură ce repetă refrenul, cu mai multă intensitate și volum în spatele ei de fiecare dată. Spre sfârșitul melodiei, o chitară electrică se alătură instrumentalului pe măsură ce cântă o notă de fundal extrem de atrăgătoare și piesa se încheie la apogeul său.

Julia Kate și-a început cariera muzicală în liceu, în cadrul piesei sale recente „Yearbook”. A participat la piese de teatru muzicale și a fost vocalistă principală și pianistă în ansamblul muzical al școlii sale, având experiență în studiul pianului și cântatului de ani de zile. Ea și-a scris primele piese originale în timpul pandemiei și curând l-a întâlnit pe Johnny What, un producător cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Pentatonix și JuiceWRLD. Ei, împreună cu Nick Rosen și Jacob Wick, au lansat primul ei EP „Just A Kid”. Melodiile de pe EP au avut un succes remarcabil, cea mai populară având peste 40.000 de audieri pe Spotify în prezent. Ascultă și acestea, precum și cel mai nou produs lansat de Julia Kate, „Yearbook”, și urmărește-o pe următorii canale.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți