Recenzie: You Only Love Me – Rita Ora

Recenzie: You Only Love Me - Rita Ora

Rita Ora s-a întors cu ultimul ei single, introducând următoarea eră muzicală. „You Only Love Me” este un nivel nou de vulnerabilitate, la care nu s-a atins în lansările anterioare. A scris piesa în timpul începutului relației cu soțul ei. Piesa discută perioada delicată dintr-o relație când iubești pe cineva, dar nu ești sigur dacă simt același lucru și pentru tine. Pre-refrenul introduce temerile lor cu versurile, „Încerc, încerc și încerc// Să mi spun că e în regulă// Pentru că sunt terifiat(ă).” Apoi imediat urmează refrenul cu refrenul: „Doar mă iubești când// Whiskey-ul se toarnă// La patru dimineața” și „Doar mă iubești când// Noaptea s-a terminat// Fără cineva să te țină.” Aceste versuri dezvăluie gândurile pline de anxietate care-i trec prin minte; că persoana pe care o iubește o vrea doar atunci când e băută și singură, și nu pentru că o iubește și o prețuiește într-adevăr. Acesta este un sentiment la care mulți ascultători se pot raporta în propria viață, iar această piesă poate fi o sursă de confort pentru ei. Văd că Ora a trecut prin această perioadă complexă într-o relație, dar totuși a ajuns căsătorită fericită cu partenerul ei. „You Only Love Me” este o piesă remarcabilă care surprinde în mod perfect aceste gânduri vulnerabile printr-o producție electric-pop de înaltă energie.

„You Only Love Me” este o piesă energetică care îi determină pe spectatori să danseze pe ritmul molipsitor. Înainte de a începe muzica, piesa începe cu un detaliu unic pe care numai Ora îl poate oferi: o înregistrare vocală de la legendarul regizor de film Taika Waititi. În calitate de soț, acesta își pune amprenta sa fermecătoare din Noua Zeelandă pentru a introduce piesa și spune: „Rita, sunt eu.” De acolo, producția începe și vocile angelice ale lui Ora încep. Ascultătorul este condus prin versuri de un pian subtil și ritmuri simple. Aceasta conduce perfect către pre-refren, unde muzica începe să se intensifice. Producția synth îi entuziasmează pe ascultători și îi face să aștepte picajul ritmului la sfârșitul refrenului. Restul piesei continuă cu o energie înaltă care este întâlnită doar în cele mai bune piese de dans electronice. Videoclipul corespunzător este complementul perfect pentru piesa de neuitat. Videoclipul este completat de un distribuție plină de vedete și imagini intrigante, inclusiv apariții ale unor icone precum Lindsay Lohan și Kristen Stewart. Ora este înconjurată de „domnișoarele sale rele”, în timp ce ea este vedeta spectacolului ca o mireasă superbă, ceea ce face videoclipul de neuitat. „You Only Love Me” este o piesă plină de viață care evidențiază vocile fascinante ale lui Ora în timp ce navighează prin emoțiile sale vulnerabile.

Rita Ora este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare de muzică pop moderne din Marea Britanie. Albumul său de debut, Ora, a fost lansat în 2012. Acest album a ocupat primele poziții în topurile din Marea Britanie și a inclus două single-uri #1 în Marea Britanie. Are în total 4 single-uri #1 în Marea Britanie și deține recordul pentru cele mai multe single-uri din Top 10 pentru o artistă feminină britanică din istoria Marii Britanii. Recent i-a fost acordat premiul „Entertainer Award” la premiile UK Glamour Women of the Year 2022. Are colaborări cu artiști precum Cardi B, Bebe Rexha, Charli XCX, Kygo și Iggy Azalea. A încercat și actoria, participând la proiecte precum Fast & Furious 6, trilogia Fifty Shades of Grey și Southpaw. S-a făcut un nume mare atât în industria muzicală, cât și în cea filmografică. „You Only Love Me” este primul fragment al noului ei album mult așteptat, programat pentru lansare în vara anului 2023.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți