Recenzie: Your Gentleman – Claudia

Recenzie: Your Gentleman - Claudia

La începutul majorității relațiilor, dragostea pe care o au două persoane una pentru cealaltă rămâne complet inocentă și pură. De obicei, acest lucru este numit faza de lună de miere, în care totul este soare și fericire între doi oameni care se adoră absolut. În noul său single „Your Gentlemen”, Claudia cântă fata din această melodie pentru a-l convinge pe băiat că este perfectă pentru el. Îi spune toate lucrurile pe care le-ar face pentru el dacă ar avea o relație, cum ar fi să-i cumpere flori și să-l ducă la cină, lucruri care sunt stereotipic făcute de un iubit. Cu această mărturisire, își subliniază punctul că vor fi egali în această relație, făcând-o pe ea o „doamnă delicată” în raport cu gentleman-ul lui.

Imediat, vocea Claudiei care cântă serenade băiatului de care este îndrăgostită preia prima strofă a cântecului. O melodie foarte ușoară și veselă cântată la chitară electrică se asociază foarte frumos cu tonul nostalgic și plin de speranță al vocii sale. Pe măsură ce prima strofă se desfășoară, Claudia continuă să cânte acestui băiat despre toate modurile în care îl va trata cum se cuvine, în timp ce un ritm ușor de bătăi în fundal completează muzica. Acest lucru continuă și în refren, unde intră cu adevărat în toate micile lucruri pe care le va face pentru a-l trata bine pe acest băiat. În a doua strofă, ea cântă mai mult despre cum îl face să se simtă și se întreabă în ce măsură el simte același lucru. De-a lungul întregii melodii, Claudia emană vibrații bune care te fac să zâmbești de fiecare dată când o asculți.

Claudia Tan este o cântăreață, compozitoare și autoare impresionantă de romane de dragoste. Ea a absolvit Universitatea Lancaster cu o diplomă în literatură engleză și istorie. Recent, a acumulat peste 10.000 de urmăritori pe Instagram și se apropie de 50.000 pe TikTok, multe dintre cântecele Claudiei obținând recunoaștere la nivel mondial. Are peste trei milioane de vizualizări la melodia ei „Bodies” și peste un milion la un alt single intitulat „bad together”. Este de prisos să spunem că Claudia face muzică fantastică și merită fiecare reușită pe care o înregistrează. Fiind un mare fan al romanelor de dragoste, cu siguranță voi citi romanele ei Perfect Addiction, Perfect Illusion și Perfect Ruin. De fapt, romanul Perfect Addiction tocmai a fost ecranizat! Suntem atât de entuziasmați să vedem toate reușitele pe care Claudia le va continua să obțină în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți