România: Un stadion imens va găzdui cei mai faimoși DJ în decoruri monumentale

adrian-author
Da Adrian

Între 1 și 4 august 2019, Untold Festival din România își va sărbători cei cinci ani de existență. Seth Troxler, Loco Dice, Borgore, Boris Brejcha sau chiar David Guetta… Cu această ocazie, programul se anunță imens și va fi marcat de numeroase spectacole excentrice, în imaginea unei țări în mișcare.

De joi 1 august până duminică 4 august, Untold Festival, care se va întoarce în orașul Cluj-Napoca din România, și în special în imensa sa Arenă, va da tonul culturilor EDM, techno și psytrance europene. Timp de patru zile și pe nu mai puțin de 9 scene (anunțate foarte curând), DJ din întreaga lume și mulți colective de artiști locali vor deschide porțile celei de-a patra dimensiuni, alternativă și psihedelică în exces. Este un an foarte special pentru Untold„, spune echipa. Pentru acest al cincilea an, festivalul are în plan să încânte privirea celor obișnuiți cu el, dar și să atragă pe cei care și-au pierdut busola.

Cunoscut pentru decorurile sale fabuloase, festivalul Untold este templul visătorilor, la intersecția genurilor muzicale de astăzi. „Îți poți petrece zile și nopți întregi călătorind de la legende ale techno-ului la artiști foarte experimentali, totul în timp ce navighezi pe noua undă a electronicii spirituale, afirmă organizatorii, foarte bucuroși să-l primească din nou pe David Guetta, sau pe Boris Brejcha pe scena Techno Galaxy și pe londonezii de la Bastille pentru prima dată. Duo-ul Tale of Us, va deschide, în schimb, „un unghi nou de percepție pentru muzica alternativă a festivalului” și va simboliza această nouă undă de sunete pe care tinerii români o adoră. De asemenea, în programul acestei petreceri extraordinare: greii Seth Troxler, Loco Dice, Borgore, Paul Kalkbrenner sau Black Coffee.

Un alt moment deosebit, marele Solomun, unul dintre rezidenții Untold, „va aduna sufletele rătăcite în căutarea căldurii în muzică„, așa cum prevăd organizatorii. În această atmosferă magică, este prevăzut și un „spațiu de vindecare”, însoțit de muzică tradițională din întreaga lume și sesiuni de meditație. În cele din urmă, „petrecerea tradițională din tren” va completa această petrecere liberă și incendiară.

Programul complet este disponibil pe site-ul festivalului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți

Lasă un comentariu