She Drives Me Crazy – President Street

She Drives Me Crazy - President Street

Dacă căutați o piesă de dansabilă care are un aer retro, dar are și accente de modernitate pentru a fi nouă și fresh, căutarea s-a terminat. „She Drives Me Crazy” este cea mai recentă piesă a duo-ului australian, President Street, și este o interpretare a piesei originale din 1989 a trupei britanice de pop rock, Fine Young Cannibals, dar această nouă versiune semnată de President Street are o viață proprie, care se îndepărtează de original.

Această piesă este melodia perfectă pentru a dansa într-o noapte de vineri, înconjurat de prieteni, sau pur și simplu, melodia perfectă pentru a cânta sub duș când te gândești la cineva special. Indiferent de situație, această piesă cu siguranță îți va pune un zâmbet pe buze și îți va provoca o frenezie plină de voie bună.

Deși încă păstrează acel sunet specific anilor ’80, utilizarea elementelor electronice în piesă îi conferă un sunet nou și proaspăt, care transportă melodia originală în secolul XXI. Subiectul piesei este simplu, dar funcționează. Este o melodie de dragoste clasică, cu versuri pline de dorință și acea dorință tânără de a fi cu persoana iubită. De la începutul melodiei, instrumentele în introducere dau un început dramatic, iar utilizarea melodiei principale în sine atrage atenția ascultătorilor. În versuri, solista îi ține pe ascultători captivați cu vocea ei dulce și, totodată, pasională. Este o pasiune care îi ține pe ascultători entuziasmați. Refrenul vine rapid și tare și creează un mediu distractiv. Este captivant și ritmul este perfect pentru a dansa. Producția acestei piese strălucește în mod special în timpul refrenului și este ceea ce face ca această piesă să iasă în evidență față de original. Pasajul instrumental al piesei se bazează mai mult pe o chitară și este un moment scurt în care totul devine liniștit, construind suspansul perfect pentru ultimul refren al piesei. „She Drives Me Crazy” este melodia perfectă de ascultat atunci când vrei să te simți fericit și plin de voie bună în legătură cu cineva.

President Street este un duo muzical format din Ruby, voce și pads de tobe electronice, și Pete, care cântă la alte instrumente. Originari din Melbourne, Australia, duo-ul a câștigat popularitate în Marea Britanie, având trei hituri în topul 10 al charturile Oficiale UK Music Week. De asemenea, au fost prezenți în emisiunea BBC The Beat și în Introducing. Anul 2022 a fost un an important pentru ei, deoarece au deschis turneul național din Marea Britanie al muzicianului Roachford. Grupul este cunoscut pentru sunetul lor vibrant, care îmbină instrumente și sunete electronice, dar, de asemenea, le place să experimenteze și cu alte elemente muzicale, precum R&B și rock. Asta le conferă sunetul nostalgic care totuși pare foarte proaspăt și plin de viață. Când vine vorba despre ce să ne așteptăm de la President Street anul acesta, trebuie doar să știți că va fi palpitant.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți